Laura Vainio on aloittanut Helsinki Pride -yhteisön viestintäpäällikkönä 10.1.2023. Aikaisemmin mm. Måndagilla ja TBWA/Helsingillä työskennellyt Laura omaa laajaa kokemusta yhteiskunnallisesti vaikuttavan viestinnän suunnittelusta ja toteutuksesta.

”Olen todella innoissani, että saamme Lauran osaksi tiimiämme. Uskon, että Vainion osaamisella ja vahvalla, systemaattisella viestinnällä lisäämme paitsi viestiemme vaikuttavuutta, mutta teemme myös ympärivuotista sosiaali-, nuoriso- ja yhteisötyötämme näkyväksi uudella tavalla”, toteaa Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen.

Tehtävässään Laura vastaa monipuolisesti kaikesta Helsinki Pride -yhteisön viestinnästä, suunnittelusta toteutukseen. Viestintäpäällikön laaja työkenttä pitää sisällään Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman Helsinki Pride -viikon tapahtumaviestinnän, mutta myös kumppaniviestinnän ja Helsinki Pride -yhteisön ympärivuotisen työn viestintätarpeet. 

”Helsinki Pride -yhteisön kaltaisen vaikuttavan ja monipuolisen järjestön viestintä on täynnä innostavia mahdollisuuksia. On ilo päästä osaksi näin osaavaa ja asiantuntevaa organisaatiota. Odotan innolla, että pääsen kehittämään järjestön viestintää yhteisömme, kumppaneiden ja toimiston muiden asiantuntijoiden kanssa”,  sanoo viestintäpäällikkö Laura Vainio.