Hae mukaan Helsinki Priden ohjelmajärjestäjäksi! Tapahtumahaku on auki 27.3. – 10.4.2017.
HeSeta ry:n vuosittain järjestämä viikon mittainen kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, Helsinki Pride, järjestetään 26.6.-2.7.2017. Viikon aikana järjestetään kymmeniä tapahtumia osana Helsinki Prideä ja 13-29-vuotiaille nuorille suunnattua Nuorten Pridea.
Viime vuonna viikon eri tapahtumiin osallistui kymmeniä tuhansia ihmisiä. Helsinki Priden kulkue ja puistojuhla keräsivät ennätykselliset 35 000 osallistujaa.
Vuoden 2017 Helsinki Priden teema Vapaus ja vastuu nousee Suomen itsenäisyyden 100-vuotisjuhlasta. Haluamme palauttaa keskusteluun ihmisoikeudet, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden niin yhteiskunnan, yhteisön kuin yksilön näkökulmista. Toivomme, että mahdollisimman moni suunnittelee tapahtumansa sisällön vuoden 2017 teemaan liittyen.
Huomioithan, että emme julkaise tänä vuonna painettua käsiohjelmaa. Tapahtumajärjestäjät voivat halutessaan ostaa ohjelmapaikan Helsinki Priden nettisivuilla julkaistavasta verkko-ohjelmasta. Ohjelmapaikan hinta on yrityksille 150 euroa ja yleishyödyllisille yhdistyksille 25 euroa. Muu näkyvyys sovitaan erikseen tapahtumajärjestäjiksi valittujen tahojen kanssa. Maksulla tapahtumajärjestäjät tukevat vapaaehtoisvoimin järjestettävän Helsinki Priden toteuttamista.
Helsinki Pride -viikon kustannukset ovat viime vuosina kasvaneet huomattavasti: Pelkästään kulkueen ja puistojuhlan kulut turvallisuuden ja tapahtuman infrasta nousevat lähemmäs 100 000 euroa. HeSeta ja Helsinki Pride toivovat, että kustannuksien kanssa auttavat niin yksityishenkilöt kuin organisaatiot, jotta tapahtuma voidaan järjestää. Lahjoituksen Helsinki Priden järjestämiseksi voi tehdä osoitteessa https://holvi.com/shop/HELSINKIPRIDEVERKKOKAUPPA/
Täytäthän jokaisen kohdan lomakkeesta. Toivomme vastauksia mahdollisuuksien mukaan suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi.
Otamme hakijoihin yhteyttä huhtikuun aikana ohjelmahaun päättymisen jälkeen.
Mikäli sinulla on vielä kysymyksiä, puhelinaikamme koordinaattorille on maanantaina 3.4. kello 12.00-14.00.
Yhteistyö- ja kumppanuuskyselyt myös koordinaattorille.
Yhteystiedot: Helsinki Priden koordinaattori Kirsi Kalliomäki, puh. 045 133 7077, kirsi.kalliomaki@helsinkipride.fi.