Tänä vuonna Pride Housena toimii koko Pride-viikon ajan ylpeästi Klaus K Hotel. Klaus K on osa Nordic Choice Hotels Finlandia, joka toimii kaikkien hotelliensa kanssa Helsinki Priden pääyhteistyökumppanina. 

Pride House on Pride-viikon sydän, joka toimii sateenkaarevana kohtaamispaikkana ja tapahtumatilana. Pride House kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa maanantaista sunnuntaihin. Klaus K:ssa palvelee myös Helsinki Priden infopiste ja Shop, josta löytyvät viralliset Pride-tuotteet. 

Pride House on tunnettu konsepti ympäri maailmaa – paikasta ja ajankohdasta riippumatta sen tarkoituksena on toimia lhbtiq+ -ihmisten omana kohtaamispaikkana. Olemme ylpeitä, että voimme jälleen tänä vuonna tarjota kaikille sateenkaari-ihmisille ja liittolaisille Helsingissä keskeisellä paikalla sijaitsevan Pride Housen. 

Klaus K Pride House

Klaus K on ylpeästi LHBTIQ+ tarkoittaen, että he tarjoavat ilmapiirin, jossa kaikki ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja. 

“Olemme nöyriä ja kiitollisia, että saamme kunnian toimia Pride Housena tänä vuonna. Yhdenvertaisuus on meille sydämen asia ja toivomme, että voimme omalla esimerkillämme rohkaista muitakin alan toimijoita tuomaan arvojaan esiin voimakkaammin. Toivottavasti saamme tuotua myös Pride Houseen uudella tavalla elämää tänä vuonna”, kertoo Marika Mäkelä, Nordic Choice Hotels Finlandin yhdenvertaisuuslähettiläs.

”Klaus K:ssa liehuvat sateenkaariliput ympärivuotisesti, toivottaen aidosti kaikenlaiset ihmiset majoittumaan ja nauttimaan hotellin palveluista. Klaus K toimii oman kenttänsä edelläkävijänä”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen

Pride Housen virallinen ohjelmakalenteri julkaistaan toukokuun lopussa, ja luvassa on myös Klaus K:n järjestämiä yllätyksiä. Pysy kuulolla!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä