Haemme siivoojaa osa-aikaiseen ja toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työn suorituspaikka on HeSetan toimistolla Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C.
Työtehtäviin kuuluu HeSetan toimistotilojen perussiivous ja noin pari kertaa vuodessa erikseen sovittaessa toimiston perusteellinen siivous, sisältäen mm. ikkunoiden pesun. Työaika on 2 h/vko ja palkka 12 e/h.
Kaipaamme oma-aloitteista, reipasta ja huolellista työntekijää. Suomen tai englannin kielen perustaito on edellytys työstä suoriutumiselle. Aiempi työkokemus siivoustyöstä on eduksi mutta ei välttämätöntä.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden itsenäiseen työhön joustavilla työajoilla. Työn voi suorittaa sopimuksen mukaan päivä- tai ilta-aikaan tai viikonloppuisin.
Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.9. Hakemukset jätetään sähköisesti osoitteeseen toiminnanjohtaja@heseta.fi. Paikka täytetään heti, kun sopiva henkilö löytyy.
HeSeta ry on kansalaisjärjestö, joka toimii seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien yhteiskunnallisen aseman parantamiseksi.
Lisätietoja: Toiminnanjohtaja Merja Kähkönen, toiminnanjohtaja@heseta.fi, 045 1702330.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä