HeSeta ry on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää kaikkien ihmisten yhdenvertaisuutta riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Olemme sosiaali- ja kulttuurialan työnantaja, sekä monien vapaaehtoisten toimintapaikka Uudellamaalla. Teemme sosiaali- ja nuoristotyötä pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, paikallista vaikuttamistyötä, ja ryhmätoimintaa, tapahtumia ja tapaamisia. Lisäksi järjestämme vuosittaisen Helsinki Pride -tapahtumaviikon. HeSeta on Seta ry:n suurin jäsenjärjestö.
Etsimme nyt toiminnanjohtajaa vastaamaan yhdistyksen toiminnan hallinnoinnista, koordinoinnista ja kehittämisestä. Tehtävään kuuluu yhdistyksen päivittäisistä asioista vastaaminen, yhdistyksen työntekijöiden esihenkilönä toimiminen sekä hallituksen päätösten toimeenpano ja seuranta.
Edellytämme soveltuvaa koulutusta tai työkokemusta, kiinnostusta ja näkökulmaa lhbtiq-ihmisoikeuskysymyksiin, innostusta ja positiivista asennetta, erinomaisia vuorovaikutustaitoja, kehittämismyönteisyyttä ja -aktiivisuutta, kokemusta järjestötoiminnasta, avustushakemuksista, budjetoinnista ja raportoinnista, sekä itsenäistä työotetta.
Arvostamme kokemusta ja kiinnostusta esihenkilönä toimimisesta sekä kokemusta nuoriso- ja sosiaalialan vertais- ja ohjaustoiminnasta.
Työaika on aluksi 80%, mutta myöhemmin mahdollisuuksien mukaan 100%. Palkkaus on sosiaalialan järjestöjen työehtosopimuksen palkkaluokan kuusi mukainen.
Hakemukset pyydetään lähettämään rekry@heseta.fi lauantaihin 29.11.2014 klo 16 mennessä. Haastattelut järjestetään viikolla 50. Työ alkaa 12.1.2015 tai sopimuksen mukaan.
Lisätietoja HeSetan puheenjohtaja Olli-Pekka Koposelta puheenjohtaja@heseta.fi tai puhelimitse 050 3777376 tiistaina 25.11 klo 10-16.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä