Tervetuloa HeSeta ry:n syyskokoukseen! Jos olet kiinnostunut lhbtiq-asioista, haluat toimia innostavassa ja kehittyvässä yhdistyksessä ja kuulla suunnitelmistamme mm. Helsinki Pride 2015 järjestämisen suhteen on 20.11.2014 järjestettävä syyskokouksemme sinulle oikea paikka!
Käsittelemme sääntömääräiset asiat, toimintasuunnitelman ja talousarvion, sekä valitsemme uudet jäsenet hallituksen erovuoroisten tilalle. HeSetan hallituksessa on vapaana kolme varsinaista jäsenyyttä kaudelle 2015-2016. Lisäksi syyskokous valitsee hallitukseen korkeintaan kolme varajäsentä kaudelle 2015.
Lisäksi syyskokous valitsee yhdistykselle puheenjohtajan vuodelle 2015. Lisätietoja saat Olli-Pekka Koposelta, puheenjohtaja(at)heseta.fi.
Tervetuloa mukaan torstaina 20.11.2014 klo 18 toimistollemme Kaapelitehtaalle, C-rappu, 4.krs. (Tallberginkatu 1).
HeSeta on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää sitä, että kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta. Kokoamme ja jaamme tietoa seksuaalisen suuntautumisen, sukupuoli-identiteetin ja sukupuolen ilmaisun moninaisuudesta, sekä auttaa ja tukee lesboja, homoja, biseksuaaleja, transihmisiä ja intersukupuolisia.