Jäsenlehden ensimmäinen numero on kesäkuussa 2014 ilmestyvä Helsinki Pride -teemanumero.
Jäsenlehti kehitetään nykyisen Pride-lehden pohjalta. Tavoitteena on laadukas lhbtiq-kysymyksiin keskittynyt kulttuuri- ja ihmisoikeusjulkaisu.
Uusi jäsenlehti ilmestyy vuonna 2014 kesäkuussa ja marraskuussa. Vuodesta 2015 lähtien sen on tarkoitus ilmestyä kolme kertaa vuodessa. Toistaiseksi lehti toimitetaan jäsenille sähköisenä näköislehtenä. Painetun lehden voi noutaa jakelupisteistä, jotka ilmoitetaan myöhemmin.
Lehti rahoitetaan avustuksilla ja ilmoitustuloilla, eikä siitä aiheudu järjestölle kuluja. Toistaiseksi lehteä tehdään lähes täysin vapaaehtoisvoimin.
Jäsenlehden päätoimittajaksi on nimetty Pride-lehteä vuodesta 2012 luotsannut Minna Kortesmaa. Toimitussihteerinä aloittaa Minna Kalenius. Graafisesta suunnittelusta vastaavat vuoden 2013 Helsinki Priden ilmeestä vastanneet graafikot Katri Sulin ja Saara-Henriikka Mäkinen.

Ehdota lehdelle nimeä!

Uusi lehti tarvitsee arvoisensa nimen. HeSeta haastaa kaikki mukaan brainstormaamaan! Voit lähettää ehdotuksesi alla olevan linkin kautta. Lomakkeessa on myös tilaa juttuvinkeille, -toiveille ja muille lehden herättämille ajatuksille. Kyselyyn voi vastata nimettömänä. Jätä kuitenkin sähköpostiosoitteesi, mikäli haluat saada yllätyspalkinnon, jos nimiehdotuksesi valitaan. Vastausaikaa on 31.1.2014 asti.
Vastaa kyselyyn täällä.
Lehti tarvitsee myös vapaaehtoisia avustajia: toimittajia, valokuvaajia ja kuvittajia sekä muita viestinnän osaajia. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä toimitus[at]helsinkipride.fi
Vuosien 2011-2013 Pride-lehtiä voi lukea osoitteessa www.issuu.com/helsinkipride.