Syyskokous äänesti 29.11.2018 lähes yksimielisesti nimenmuutosesityksen puolesta äänin 21 puolesta, 1 vastaan ja 2 tyhjää.
Uusi nimi tekee ainutlaatuisen työmme asiakkaille, yhteisölle ja kumppaneille entistä tunnistettavammaksi. Tällä vahvistamme saavutettavuutta, helpottaen yhdistyksen tarjoaman tuen ja toiminnan löytämistä.
Nimenmuutos on osa laajempia uudistuksia, joiden tavoitteena on selkeyttää yhdistyksen profiilia sekä lisätä yhdistyksen tunnettuutta ja työn vaikuttavuutta. Uudistukset pohjaavat vuonna 2017 hyväksyttyyn strategiaan, jonka toimintaa ohjaavia arvoja ovat yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja vaikuttavuus.
Parhaillaan käynnissä ovat käynnissä yhdistyksen visuaalisen ilmeen, verkkosivujen ja viestintäkanavien uudistukset. Uudistukset toteutetaan yhteistyössä designin, ohjelmistokehityksen ja digitaalisen markkinoinnin asiantuntijakumppaneiden kanssa. Uusi ilme ja uudistetut verkkosivut julkistetaan keväällä 2019.
Lisätietoa valmisteluprosessista ja perusteista löydät täältä.
Uusi nimi Helsinki Pride -yhteisö astuu voimaan Patentti ja rekisterihallituksen käsittelyn jälkeen helmi-maaliskuussa 2019.
Toivotamme lämpimästi kaikki jäsenemme lämpimästi tervetulleiksi mukaan Helsinki Pride -yhteisöön vuonna 2019!
HeSeta sai syyskokouksessa myös uuden upean hallituksen. Yhdistyksen uudeksi puheenjohtajaksi valittiin Juha Kilpiä. Hallituksen varsinaisiksi jäseniksi kaksivuotiskaudelle valittiin Hassen Hnini, Noora Nurminen ja Luca Lönnfors ja vuoden kaudelle Laura Pönkänen. Varajäseniksi valittiin vuoden kaudelle Wilhelm von Konow, Kristofer Ignatius ja Rosa Meriläinen. Kauttaan jatkavat Danielle Gargour ja Siiri Viinikainen. Onnea kaikille valituille!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä