Tässä uutiskirjeessä:

  1. HeSetan syyskokous 17.11. Hae HeSetan hallitukseen!
  2. Liity nyt HeSetan jäseneksi – jäsenyyspaketti loppuvuodelle ja vuodelle 2016!
  3. Tule HeSetan edustajaksi Setan edustajakokoukseen 28.-29.11.
  4. Helsinki Pride 2016 etsii uusia tekijöitä.
  5. H-lehti jää tauolle – palaa kesäkuussa 2016.

1. HeSetan syyskokous 17.11. Hae HeSetan hallitukseen!
 
Koskettavatko lhbtiq*-asiat? Haluatko vaikuttaa ja olla mukana suunnittelemassa sateenkaarevaa toimintaa? Haluatko kehittää Helsinki Pridea ja muita HeSetan tapahtumia?
Kaipaatko uusia mukavia ihmisiä elämääsi? Tule mukaan HeSetan hallitukseen!
Hallituksessa pääset suunnittelemaan HeSetan toimintaa, ja tekemään käytännön lhbtiq*-työtä. Hallitustyöskentely vie aikaa keskimäärin 2-5h/viikko. Kokous järjestetään noin kerran kuussa.
HeSetan hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitukseen valitaan 3 varsinaista jäsentä kahden vuoden kaudelle, 0-3 varajäsentä vuoden kaudelle sekä puheenjohtaja vuoden kaudelle.
Avoimen hakemuksen voi laittaa etukäteen osoitteeseen hallitus(at)heseta.fi. Vaihtoehtoisesti voit vain tulla paikalle syyskokoukseen, jossa jokainen hakija esittelee lyhyesti itsensä. Myös lisätietoja saa yllä olevasta osoitteesta. Puheenjohtajuudesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan etukäteen yllä olevaan osoitteeseen.
Voit asettua ehdolle hallitukseen vaikka et pääsisi syyskokoukseen. Lähetä tällöin lyhyt esittely itsestäsi sähköpostitse. Voit myös parantaa mahdollisuuksiasi noin 2 minuutin videoesittelyllä, joka esitetään kokouksessa. Esittelyteksti ja mahdollinen video lähetetään 16.11. mennessä osoitteeseen hallitus(at)heseta.fi.
Syyskokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2016. Kokoukseen voi myös tulla äänestämään uusia ehdokkaita hallitukseen. Äänioikeutettuja ovat kaikki vuoden 2015 jäsenmaksun maksaneet. Jäseneksi voi liittyä myös paikan päällä.
Tervetuloa!
Syyskokous ti 17.11. klo 18 Kaapelitehtaalla

Tallberginkatu 1 D, kellarikerros, kokoustila Watti

 
2. Liity nyt HeSetan jäseneksi – jäsenyyspaketti loppuvuodelle ja vuodelle 2016!
HeSetan jäsenyyspaketti sisältää loppuvuoden ja vuoden 2016 jäsenyydet. Liity nyt hintaan 45 € (norm.) tai 25 € (opiskelijat, työttömät, eläkeläiset, varusmiespalvelu, pienituloiset). Pakettitarjous on voimassa 17.11.2015 asti.
Tukemalla HeSetaa:
+ Tuet sateenkaarinuorta mahdollistamalla nuorelle kohtaamisia, tukea ja toimintaa turvallisessa ympäristössä.
+ Tuet yhteisötoimintaa, jonka kautta pyrimme torjumaan yksinäisyyttä ja lisäämään arjen voimavaroja.
+ Tuet koulutustoimintaa, joka lisää tietoa sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuudesta oppilaitoksissa sekä eri alojen ammattilaisten koulutuksissa.
+ Tuet Suomen suurimman ihmisoikeustapahtuman Helsinki Priden järjestämistä.
HeSetan jäsenä saat käyttöösi myös seuraavat edut: www.heseta.fi/osallistu/jasenedut
Voit liittyä jäseneksi helposti verkossa osoitteessa: www.heseta.fi/osallistu/liity
3. Tule HeSetan edustajaksi Setan edustajakokoukseen 28.- 29.11.
Haluatko vaikuttaa valtakunnalliseen lhbtiq-toimintaan ja -politiikkaan? Haluatko tavata uusia ihmisiä ja viettää viikonlopun hyvässä seurassa? Tule osallistujaksi Setan edustajakokoukseen!
HeSeta etsii jälleen kokousedustajia Setan edustajakokoukseen. Setan edustajakokous järjestetään 28.–29.11.2015.
Edustajakokous valitsee Setalle uuden varapuheenjohtajan sekä uusia hallituksen jäseniä. Kokouksessa käsitellään myös toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2016. Edustajakokouksen yhteydessä järjestetään myös koulutusta ja työpajoja. Osallistua voi joko molempina tai vain toisena päivänä. Varsinainen kokous äänestyksineen on sunnuntaina 29.11.
HeSetalla on edustajakokouksessa runsaasti kokousedustajia. Tule siis mukaan ja ota kaverisikin!
Ilmoittaudu HeSetan kokousedustajaksi laittamalla sähköpostia osoitteeseen toimisto[at]heseta.fi viimeistään 8. marraskuuta. Ilmoita samalla myös tiedot erityisruokavaliosta tai muut mahdolliset huomioitavat asiat.
4. Helsinki Pride 2016 etsii uusia tekijöitä!
Vuoden 2016 Helsinki Priden työryhmää koostetaan paraikaa. Tule mukaan tekemään Suomen suurinta ihmisoikeustapahtumaa!
Työryhmässä tarjolla on monenlaista tekemistä ja jokaisella on mahdollisuus tehdä omien resurssiensa mukaan. Paljon tai vähän, miten oma aika ja resurssit antavat myöten. Iso työryhmä muodostuu pienemmistä työryhmistä eri osa-alueiden alle.
Tule mukaan laittamalla sähköpostia henkilöstövastaava Miina Tanhukivelle osoitteeseen henkilostovastaava(at)helsinkipride.fi, saat infoa seuraavasta työryhmän kokouksesta ja voimme myös etukäteen pohtia, mikä tehtävä olisi sinulle sopiva. Lisätietoja saa myös samaisesta sähköpostiosoitteesta.
Pride-viikko koostuu erilaisista klubeista ja tapahtumista. Osa konsepteista pysyy vuodesta toiseen hyvin pitkälti samana (esim. lavatanssit) ja osa taas kokee aina silloin tällöin pieniä uudistuksia. Tapahtumatuotannossa on siis tarvetta niin tekniselle toteuttamiselle kuin uusien ideoiden kehittäjillekin. Pride-viikon näkyvimmät elementit ovat tietenkin kulkue ja puistojuhla, jotka myöskin tarvitsevat tekijänsä. Viestinnän työryhmä vastaa erilaisista somekanavista (facebook, twitter, instagram, snapchat), Helsinki Priden blogin sisällöntuotannosta, tiedotteiden lähettämisestä, mediaseurannasta, koko Pride-viikon ja sen tapahtumien markkinoinnista ja erilaisista kampanjoista (esim. Pride-kummit ja Sateenkaaridiplomit). Minkä yrityksen sinä haluaisit nähdä osana Helsinki Pride -viikkoa? Viime vuosien näkyvimpiä yhteistyökumppaneita meillä ovat olleet mm. Barefoot Wine ja Vallila. Yritysyhteistyön työryhmässä tarvitaan myyntihenkisiä ihmisiä. Myynnin ihmisillä on mahdollisuus saada solmimistaan sopimuksista provisiopalkkio.
Huomioithan, että sinulla ei tarvitse entuudestaan olla ammatillista osaamista siitä tehtävästä, jonka parissa tulet työskentelemään. Tekemällä oppii!
Jos olet opiskelija ja haluat olla mukana suorittaen opiskeluihin liittyviä kursseja tai harjoittelua on se täysin mahdollista.
Tervetuloa!
5. H-lehti jää tauolle
HeSetan jäsenlehti H jää lyhyelle tauolle. Seuraava H ilmestyy kesäkuussa 2016.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä