Tämän vuoden Pride Housena toimii juuri ovensa avannut Hobo Helsinki. Hobo Helsinki on osa Strawberry-hotelliketjua, joka on yksi Helsinki Priden pääyhteistyökumppaneista.

Pride House on Pride-viikon sydän ja kohtaamispaikka, johon kaikki yhteisömme jäsenet ja liittolaiset ovat lämpimästi tervetulleita. Pride House kerää yhteen ihmiset, esitykset, työpajat ja monenlaisen muun ohjelman koko juhlaviikon ajan. Hobo Helsingissä palvelevat myös Helsinki Priden infopiste ja Shop, josta löytyvät kaikki viralliset Pride-tuotteet.  

Pride House on maailmanlaajuisesti tunnettu konsepti: paikasta ja ajankohdasta riippumatta se on lhbtqia+ -ihmisten oma turvallinen kohtaamispaikka. Olemme ylpeitä, että voimme tänäkin vuonna tarjota kaikille sateenkaari-ihmisille ja liittolaisille Helsingissä keskeisellä paikalla Kluuvinkadulla sijaitsevan Pride Housen. 

Hobo Helsinki on ylpeästi lhbtqia+ eli he tarjoavat ilmapiirin, jossa kaikki ihmiset voivat tuntea olevansa arvostettuja ja kunnioitettuja. 

”Olen äärimmäisen onnellinen ja ylpeä siitä, että hotelliyhtiömme jatkaa monivuotista yhteistyötään Priden kanssa. Tämä kumppanuus kuvastaa sitoutumistamme moninaisuuteen ja inklusiivisuuteen ja haluamme osaltamme edistää positiivista muutosta yhteiskunnassa. On ilo olla osa tätä merkityksellistä yhteistyötä ja juhlistaa rakkauden, tasa-arvon ja yhdenvertaisuuden voimaa yhdessä”, kertoo Outi Hartman, Brand & Communications Director, Strawberry

”Olemme iloisia monivuotisesta yhteistyöstä Strawberry-hotelliketjun kanssa ja erityisen iloisia ja ylpeitä olemme mahdollisuudesta valjastaa uudenkarhea Hobo Helsinki Helsinki Pride -viikon tapahtumakeskukseksi. Uskon, että Hobo on Pride House, johon on helppoa, turvallista ja hauskaa tulla kokemaan Pride-viikon upeaa ohjelmaa sekä tapaamaan omaa sateenkaariyhteisöä”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Annu Kemppainen

Hobo Helsinki on juuri entisen GLO Hotel Kluuvin tiloihin avattu hotelli Helsingin ydinkeskustassa. Urbaani hotellikonsepti tunnetaan pyrkimyksestään luopua perinteisistä boutique-hotellien normeista. Hotellikonseptin ytimessä on paikallisesti inspiroitunut ja kansainvälisesti kuratoitu, täysin uudenlainen hotellielämys. Strawberry pitää moninaisuutta suuressa arvossa ja tekee jatkuvasti töitä tasa-arvon edistämiseksi. Straberry on kaikkien Pohjoismaiden Pride-tapahtumien ylpeä kumppani. 

Pride Housen virallinen ohjelmakalenteri ja Hobo Helsingin järjestämät yllätykset julkistetaan toukokuun lopussa. Pysy kuulolla!

Lisätietoja: 

Annu Kemppainen
annu@pride.fi
toiminnanjohtaja
Helsinki Pride -yhteisö 

Outi Hartman
outi.hartman@strawberry.fi
Brand & Communications Director
Strawberry