pridecruisemainos
N.C.D. Cruise Oy tarjoaa HeSetan jäsenille A-luokan hyttejä Pride Cruise -sateenkaariristeilylle tarjoushinnalla tammikuun 2017 ajan. Koko hytti yhdelle: 220€/hlö (norm. 255€), kahdelle hengelle: 110€/hlö (norm. 129€), kolmelle hengelle: 73,30€/hlö (norm. 95€) ja neljälle hengelle: 55€/hlö (norm. 75€). Su 2.4. Silja Europa. K-18.
Jäsenhintaiset liput voi ostaa 1.1.- 31.1.2017. risteilyn verkkosivuilta www.pridecruise.fi. Lisää LISÄTIETO-kenttään alennuskoodi HESETA. Matkanmyyjä korjaa varauksen hinnan oikeaksi ja lähettää sähköpostitse uuden vahvistuksen ja laskun alennetulla hinnalla. Lisätietoja matkat[at]LehtimakiGroup.fi
”Suomessa ensi kertaa järjestettävä Pride Cruise kokoaa samalle laivalle värikkään juhlajoukon. Maailman menestynein Britney Spears -imitaattori Derrick Barry (USA) nähdään nyt ensi kertaa Suomessa. Antti Tuiskun show takaa, että tällä laivalla peto on irti. Illan itseoikeutettu diiva on diskokuningatar Eini! Glamouria ja glitteriä sekä kansainvälisiä ja kotimaisia tähtiä vilisevät myös Suomen parhaiden drag artistien show’t Miss Divet Show, Jukka K, Jarkko Valteen ja Osku Heiskasen ShoWhat.
Risteily Facebookissa.
J