HeSeta ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestettiin perjantaina 28.3. klo 18.00 alkaen HeSetan toimistolla Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1 C, 4. krs., 00180 Helsinki. Kokoukseen osallistui parikymmentä hesetailijaa, jotka pääsivät kokeilemaan HeSetan uudistuneen toimiston soveltuvuutta kokouskäyttöön.
Kevätkokous hyväksyi puheenjohtajana toimineen Anssi Pirttijärven johdolla HeSetan viime vuoden toimintakertomuksen ja tilinpäätöksen sekä myönsi vastuuvapauden vuoden 2013 hallituksen jäsenille.
Kokouksessa esiteltiin HeSetan uusi logo ja nettisivujen visuaalinen ilme. Sulavalinjainen ja tyylikäs logo on saanut inspiraationsa vuoden 2013 Pride-viikon pisara-aiheesta. Logon lisäksi uudistuvat myös HeSetan nettisivut, joiden uusi ilme on entistä modernimpi ja rakenne aikaisempaa selkeämpi. Uudet nettisivut julkaistaan piakkoin. Ilmeen ovat suunnitelleet graafikot Katri Sulin ja Saara-Henriikka Mäkinen.
Kevätkokous antoi tunnustuksen historian ensimmäiselle kunniahesetailijalle, joksi nimettiin Minna Kortesmaa. Minna on tehnyt valtavan määrän pyyteetöntä työtä ammattitaidolla kahden edellisen Pride-lehden päätoimittajana. Hän jatkaa myös vuoden 2013 lopussa perustetun yhdistyksen lehden päätoimittajana ja toimii yhdistyksen hallituksen varajäsenenä. Onnea Minna!
Kuvissa ensimmäinen kunniahesetailija Minna Kortesmaa yhdessä hallituksen puheenjohtajan Olli-Pekka Koposen kanssa. Taustalla näkyy HeSetan uusi logo.
kunnia2 kunnia1

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä