Vuosi alkaa lähestyä loppuaan ja Helsinki Pride -yhteisön toimisto siirtyy myös vuodenvaihteen lomille, 11.1.2021 asti.

Tätä ennen vielä kiitokset kaikille upeille yhteisömme jäsenille, liittolaisille, vapaaehtoisille, kumppaneille! Kiitos tuesta ja ajasta, yhteistyöstä ja tekemisestä, jakamisesta ja jaksamisesta vuonna 2020 ❤️️

 

Yhteisöllisyyden ja tuen tarve korostui

Tänä vuonna myös meidän ympärivuotisen työn ydintoiminta, merkityksellisten kohtaamisten mahdollistaminen niin yhteisöllisissä toiminnoissa kuin yksilötason tukitapaamisissa,  on ollut erityisten haasteiden edessä. Kokoontuminen yhteen, turvallisen tilan luominen, lempeiden katseiden jakaminen, lämpimät kättelyt saati ystävälliset halaukset ovat siirtyneet virtuaalisiksi päivittäisissä kohtaamisissa.

Fyysisten kohtaamisten tilalle on verkkopohjaisia alustoja luotu ja puhelinaikoja lisätty, suunnitelmia päivitetty ja uusia juttuja opittu enemmän kuin ehkä koskaan.  Valtava kiitos kärsivällisyydestä ja lempeästä sitoutumisesta kaikille yhteisötoiminnan vapaaehtoisille ja kävijöille!

Suuri kiitos myös timanttisille Nuorten Pride -verkoston toimijoille, asiakkaita Together-toimintaan ohjanneille ja heitä tukeneille, sekä kaikille muillekin sateenkaarierityisiä ja sensitiivisiä palveluita tuottaville ammattilaisille ja vapaaehtoisille. Tänä vuonna teille on ollut erityinen tarve!

 

Working with Pride

Kumppanuudella ja yhdessä tekemisellä mahdollistettiin turvallinen ja vaikuttava Helsinki Pride -viikko myös poikkeusaikoina, vahvistettiin ääntämme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon edistämiseksi sekä tuotiin esille upeita tarinoita ja henkilöitä – esikuvia. Haastavan kevään jälkeen saimme Helsinki Pride -viikolla hetken hengähdyksen, voimaa yhteisöllisyydestä sekä muistutuksen jakamattomista ihmisoikeuksista.

Katseet kohti parempaa tulevaa, toivoa luoden, epäkohtiin puuttuen ja toisiamme nostaen lähdemme myös vuoteen 2021 – toivottavasti olette mukanamme myös silloin.️️ Vuoden 2021 kumppanuuksia neuvotellaan paraikaa. Mukaan toivomme mahdollisimman vahvan ja laajan verkoston kumppaneita yhteiskunnan ja työelämän eri osa-alueilta. Järjestämme myös 15.1.2021 avoimen kumppanuustilaisuuden, jossa kerromme tulevan vuoden suunnitelmista, Pride-teemasta ja kumppanuusmalleistamme. Voit ilmoittaa organisaatiosi mukaan tilaisuuteen täältä.

 

Kiitos tästä vuodesta ja lämpimät joulunajan toivotukset koko Helsinki Pride -yhteisön tiimin puolesta!

– Aaro