Oletko kiinnostunut vapaaehtoistyöstä lhbtiq*-asioiden parissa? Oletko avoin ja ulospäin suuntautunut? Oletko kiinnostunut tiedon ja kokemusten jakamisesta sekä keskusteluista? Onko sinulla satunnaisesti mahdollisuus kouluttaa myös päivällä?
Mikäli vastasit myöntävästi näihin kysymyksiin, voit olla etsimämme henkilö. Seta ja sen jäsenjärjestöt kuten HeSeta täydentävät vapaaehtoiskouluttajareserviään kouluttajakoulutuksella, joka toteutetaan helmikuun lopussa, 27.-28.2., Helsingissä, Setan toimistolla.
Kouluttajakoulutus antaa valmiuksia toteuttaa kouluvierailuja sekä vierailuja muun muassa nuorisotaloille ja erilaisille leireille. Koulutuksessa perehdytään lhbtiq*-teeman perustietoihin, tutustutaan toiminnallisiin harjoitteisiin, harjoitellaan omien kokemuksien kertomista sekä perehdytään kouluttamisen saloihin.
Lisätietoja antaa ja ilmoittautumiset (viimeistään 19.2.) vastaanottaa koulutussuunnittelija Marita Karvinen: marita.karvinen[at]seta.fi. Koulutuksessa on rajallinen määrä paikkoja, osallistujat hyväksytään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Koulutus järjestetään yhteistyössä KSL-opintokeskuksen kanssa
 
ohjelma

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Rekry12.7.2024

Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi: Helsinki Pride -tapahtuman kumppanuuspääll...

logo
Helsinki Pride 202429.6.2024

Helsinki Pride -yhteisö jakoi Ylpeys muuttaa maailmaa -tunnustuspalkinnot yh...

logo
Tiedotteet & kannanotot26.6.2024

Avoin kirje lakivaliokunnalle