Työpaikkailmoitus

Helsinki Pride -yhteisö etsii 

talouden ja hallinnon asiantuntijaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

 

 

Asiantuntija toimii Helsinki Pride -yhteisön talouden ja hallinnon koordinoinnin ja kehittämisen tehtävissä. Tarjoamme mahdollisuuden olla osana asiantuntija- ja ihmisoikeusjärjestöä, jonka moninaisella yhteisö- ja vaikuttamistyöllä luomme yhdenvertaisempaa Suomea. 

Tuemme päivittäisessä työssämme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvia (lhbtiq+-) ihmisiä huomioiden erityisen haavoittuvassa asemassa olevat, ja edistämme muiden toimijoiden kykyä vastata lhbtiq+ -ihmisten tarpeisiin. Pyrimme vähentämään lhbtiq+ -ihmisten kohtaamaa syrjintää ja yksinäisyyttä, sekä vahvistamaan yhteisön jäsenten osallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Tuotamme myös Suomen suurimman kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Pride -viikon osana yhteisö- ja vaikuttamistyötämme. 

Järjestömme rahoituspohja on moninainen ja kehittyvä. Työmme julkiset tukijat ovat STEA, Helsingin Sosiaali- ja terveystoimiala sekä Kulttuurin- ja vapaa-ajan toimiala, pääkaupunkiseudun kunnat ja kulttuurisäätiöt. Viime vuosina työtämme on tukenut merkittävästi Helsinki Pride -viikon viralliset kumppanit, joita edustaa kasvava joukko eri alojen organisaatioita; yrityksiä, viranomaisia sekä muita kolmannen sektorin toimijoita.

 

Toivomme sinun olevan palveluhenkinen tiimipelaaja niin omien kollegoiden kuin ulkoisten sidosryhmien kanssa toimiessasi, joten oletkin kotonasi erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa. Sinussa yhdistyvät vankka rutiinitason talousosaaminen sekä vahva halu kehittää ja kehittyä. Viihtyäksesi tässä tehtävässä sinun tulee olla mukavuusalueellasi päivittäisten taloushallinnon rutiinien hoitamisessa, mutta et karta myöskään haastavampia tehtäviä.

Edellytämme aiempaa vähintään muutaman vuoden työkokemusta taloushallinnon parissa sekä vankkaa kokemusta itsenäisestä työskentelystä. Koet hallitsevasi taloudenhallinnan periaatteet ja perusasiat jo hyvällä varmuudella.

 

Talouden  ja hallinnon asiantuntijan tehtäviin kuuluu työsuhteen alussa

 

Taloushallinto:

  • talouden suunnittelu, ylläpito, seuranta, raportointi hallitukselle ja toiminnanjohtajalle ja järjestön taloushallinnon kehittäminen
  • varainhankinnan toteuttaminen ja kehittäminen mukaan lukien avustusten hakeminen, seuranta ja raportointi
  • yhteistyö tilitoimiston kanssa
  • työntekijöiden konsultointi taloushallinnossa
  • yhdistyksen asiakirja- ja sopimushallinnon ylläpitäminen ja hankintojen kilpailutusten hoitaminen

Henkilöstöpalvelut:

  • kehittää ja vastaa henkilöstön tukipalveluista ja palkkahallinnosta

Hallituksen sihteerinä toimiminen:

  • valmistelee hallituksen ja yhdistyksen vuosikokoukset, toimii hallituksen kokousten sihteerinä

Jäsenpalvelut:

  • vastaa, kehittää ja koordinoi jäsenhankintaa ja -palveluita yhteistyössä muiden työntekijöiden kanssa

Toimistopalvelut:

  • toimitilojen ylläpito ja toimintojen tukipalvelut

 

Me arvostamme moninaisuutta ja niinpä toivomme, että hakijoiden joukossa olisi kaiken ikäisiä, sukupuolisia, kielisiä, kulttuuritaustaisia ja muita vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

 

Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva. Työ edellyttää itsenäistä työotetta ja sopeutumista ajoittaisiin ilta- ja viikonlopputöihin. Työ suoritetaan pääasiassa järjestön Ruoholahdessa sijaitsevasta toimitilasta käsin, mahdollisuudella etätöihin.

Työsuhteeseen sovelletaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta. Palkkaus määräytyy vaativuusluokka 6:n mukaan, lisättynä 15%:n työnantajakohtaisella lisällä . Ilta- ja viikonloppulisät sekä mahdolliset henkilökohtaiset lisät maksetaan työehtosopimuksen mukaisesti. Työntekijälle kuuluvat lisäksi yleislääkäritasoinen työterveyshuolto sekä kulttuuri- ja liikuntaetu ja mahdollisuus lounas- ja työmatkaetuihin.

 

Pyydämme lähettämään työhakemukset ansioluetteloineen Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsmalle osoitteeseen aaro@pride.fi viimeistään perjantaina 8.1.2021. Työhaastattelut suoritetaan arki-iltoina Helsingissä viikoilla 3. Työntekijän valinta vahvistetaan viikon 4 aikana (25.1. alkava viikko). Työsuhde alkaa sopimuksen mukaan. 

 

Lisätietoja antaa toiminnanjohtaja Aaro Horsma 045 121 0026 / aaro@pride.fi.

Tiedustelut puhelimitse pe 11.12. klo 10–11 sekä ma 14.12. klo 16-18, ma 21.12. klo 16-18 sekä ma 4.1.2021 klo 16-18.

 

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Rekry12.7.2024

Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi: Helsinki Pride -tapahtuman kumppanuuspääll...

logo
Helsinki Pride 202429.6.2024

Helsinki Pride -yhteisö jakoi Ylpeys muuttaa maailmaa -tunnustuspalkinnot yh...

logo
Tiedotteet & kannanotot26.6.2024

Avoin kirje lakivaliokunnalle