HeSeta ry ja Kohtaus ry järjestävät yhteistyönä vertaisryhmän teini-ikäisten ja jo täysi-ikäisten sateenkaarinuorten vanhemmille. Ammatillisesti ohjatussa ryhmässä käsitellään teemoja kuten sukupuolen ja seksuaalisen suuntautumisen moninaisuus, kaapista ulostulo, vuorovaikutus nuoren kanssa, vanhemman oman kriisin kokeminen ja nuoren tukeminen.
Olet tervetullut mukaan, jos koet, että uusi tieto ja näkökulmat sekä keskustelu muiden sateenkaarinuorten vanhempien kanssa ovat sinulle hyödyksi. Ryhmään mahtuu mukaan max. 8 henkilöä, kertoja on 4 ja ryhmä on suljettu sekä luottamuksellinen.
Ryhmän ohjaajina toimivat Kohtauksesta pari- ja seksuaaliterapeutti Satu Lekola ja HeSetan sosiaalityöntekijä Aaro Horsma. Ryhmä on maksullinen ja sen hinta on 90€/ hlö, HeSetan jäsenille 80€/hlö. Hintaan sisältyy iltatee tai -kahvi. Kaikki ryhmästä saatavat tuotot ohjataan suoraan Kohtaus ry’n työhön nuorten aikuisten hyväksi.
 
Lisätietoja ja ilmoittautuminen 1.5. mennessä osoitteeseen satu.lekola@kohtaus.info. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydämme kirjoittamaan lyhyesti elämäntilanteesta oman nuoren kanssa ja mahdollisista toivomuksista ryhmään osallistumisen suhteen. Tervetuloa!
 
Ryhmäkerrat osoitteessa Eurantie 3 (Vallila):
ti 5.5. klo 18- 20.00
ti 12.5. klo 18-20.00
ti 19.5. klo 18-20.00
ti 26.5. klo 18-20.00
auringonkukat