Sateenkaariperheet ry. järjestää isävuoden kunniaksi ensimmäisen transmaskuliinien vanhempien ja vanhemmuuesta haaveilevien vertaisleirin Suomessa. Leiri on aikuisten viikonloppuleiri ja se järjestetään Naantalin Kunstenniemessä pe 11. – su 13.3.2016. Leirille ovat tervetulleita isät, vaarit, isäpuolet, osa-aikaisät sekä kaikki muut itsensä vanhemmiksi kokevat sekä isyydestä haaveilevat transmaskuliinit. Leirin vetäjät ovat itsekin trans-isiä.
Alkujaan tätä leiriä oli ajateltu henkilöille, joilla on jo lapsi/lapsia, mutta lapsihaaveilijoiden osoittaman kiinnostuksen vuoksi leirille ovat tervetulleita myös he, joilla lapsia ei vielä ole, mutta lapsia joskus toivoisivat saavansa.
Viikonlopun ohjelmassa on keskustelua, rentoa yhdessäoloa sekä mahdollisuus osallistua toiminnalliseen (ulko-)ohjelmaan. Leiriohjelman suunnittelee vapaaehtoisista koostuva leiritiimi. Leirin aikana tarjotaan ateriat perjantain iltapalasta sunnuntain lounaaseen. Leirin hinta on 50e/henkilö. Hinta sisältää majoituksen, ruoat ja leiriohjelman. Tule mukaan!
Ilmoittautumiset ja lisätietoja:
http://bit.ly/1L5uGuk
info@sateenkaariperheet.fislide1