HeSetan työntekijätiimi vahvistui uudella timanttisella osaajalla.  23.10. HeSetan tapahtuma- ja varainhankintapäällikkönä aloitti Senni Moilanen.
Uudessa pestissä Senni vastaa HeSetan varainhankinnan kehittämisestä ja tapahtumatuotannosta. Tositoimiin hän pääsee samantien tarttuessaan ensi kesän Helsinki Priden ohjaksiin. Tehtävä on jo osin tuttu, sillä hän toimi vuoden 2014 Helsinki Priden tuottajana.
– On todella hienoa nähdä, kuinka Heseta on kehittynyt viime vuosien aikana, ja että mukaan tullut paljon uusia ihmisiä ja uutta toimintaa. On ihanaa olla töissä organisaatiossa, joka haluaa kehittyä ja mennä eteenpäin. En malta odottaa, että saan olla mukana viemässä HeSetaa seuraavalle levelille!
Sennillä on vahvaa osaamista niin järjestötoiminnasta, viestinnästä ja markkinoinnista kuin tapahtumatuotantojen parista. Helsinki Priden lisäksi hän on toiminut muun muassa Tahdon2013- kampanjan vetäjänä ja Asunnottomien yö Helsinki 2016 –tapahtuman tuottajana. Hän on myös toiminut nuorten mielenterveysseura Yeesi ry:n puheenjohtajana sekä pitkään Trasek ry:n hallituksessa.
– Mielestäni Helsinki Pridessä ehdottomasti parasta ovat vapaaehtoiset ja vapaaehtoisten kanssa työskentely. Helsinki Priden vaparikulttuuri on aina ollut avoin, lämmin ja iloinen. Tapahtumaa tekevät todella taitavat ihmiset, joiden kanssa on inspiroivaa työskennellä.
Haku vuoden 2018 Helsinki Priden työryhmään on käynnissä parhaillaan. Senni kannustaa myös ihmisiä, joilla on jonkin alan erityisosaamista mutta ei välttämättä aikaa intensiiviseen työryhmätyötyöskentelyyn, ilmoittautumaan mukaan.
– Tekemistä ja tehtäviä löytyy monenlaisilla taidoilla, aikatauluilla ja panostuksella. Mukaan kannattaa ehdottomasti ilmoittautua, kaikki apu on enemmän kuin tervetullutta!
Tervetuloa HeSetalle Senni!
Hae mukaan Helsinki Pride 2018 -työryhmään täyttämällä oheinen verkkolomake 6.11. mennessä. Lomakkeesta löydät myös lisätietoja eri tehtävistä. https://goo.gl/forms/LdPOwy7IMiWIT3iN2