Image

 
Koskettavatko lhbtiq*-asiat? Haluatko vaikuttaa ja olla mukana suunnittelemassa sateenkaarevaa toimintaa? Kaipaatko uusia mukavia ihmisiä elämääsi? Tule mukaan HeSetan hallitukseen!

Hallituksessa pääset suunnittelemaan HeSetan toimintaa ja tekemään käytännön lhbtiq*-työtä. Hallitustyöskentely vie aikaa keskimäärin 3-6h/viikko. Kokous järjestetään noin kerran kuukaudessa.
Hallitustyöskentelyssä voit hyödyntää monenlaisia taitoja ja osaamista. Onko varainhankinta tuttua? Koodaatko näppärästi kotisivuja? Onko kuntavaikuttaminen lähellä sydäntäsi? Oletko vaikkapa viestinnän tai tapahtumatuotannon osaaja? Tekemistä ja vastuuta löytyy niin järjestötoiminnan konkareille kuin myös kokemattomammille innokkaille tekijöille!
HeSetan hallitus valitaan yhdistyksen syyskokouksessa. Hallitukseen valitaan 3 varsinaista jäsentä kahden vuoden kaudelle, 0-3 varajäsentä vuoden kaudelle sekä puheenjohtaja vuoden kaudelle.
 
 
Image

Avoimen hakemuksen voi laittaa etukäteen osoitteeseen hallitus[at]heseta.fi. Vaihtoehtoisesti voit vain tulla paikalle syyskokoukseen, jossa jokainen hakija esittelee lyhyesti itsensä. Myös lisätietoja saa yllä olevasta osoitteesta. Puheenjohtajuudesta kiinnostuneita pyydetään ilmoittautumaan etukäteen yllä olevaan osoitteeseen.
Voit asettua ehdolle hallitukseen vaikka et pääsisi syyskokoukseen. Lähetä tällöin lyhyt esittely itsestäsi sähköpostitse. Voit myös parantaa mahdollisuuksiasi enintään 2 minuutin videoesittelyllä, joka esitetään kokouksessa. Esittelyteksti ja mahdollinen video lähetetään osoitteeseen hallitus[at]heseta.fi ma 28.11. mennessä.
Syyskokouksessa hyväksytään toimintasuunnitelma ja budjetti vuodelle 2017. Kokoukseen voi myös tulla äänestämään uusia ehdokkaita hallitukseen. Äänioikeutettuja ovat kaikki vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneet.
Kokouskutsu liitteineen lähetetään HeSetan vuoden 2016 jäsenille sähköpostitse viimeistään 16.11.
Syyskokous ke 30.11. klo 18 Kaapelitehtaalla.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä