Hae mukaan HLBTIQ*-naisten seksuaalisuutta ja naisten välistä seksiä käsittelevään ryhmään!  Ryhmän tarkoituksena on vertaistutkijoiden avulla koota tietoa niin tutkimuksista kuin kokemustietona naisten välisestä seksistä. Ryhmän toteutus ja sen aikana koottu materiaali ovat osa seksuaalikasvattajakoulutuksen lopputyötä, jonka tavoitteena on tuottaa ensimmäinen suomenkielinen materiaali naistenvälisestä seksistä.
Ryhmän aiheina ovat mm. naisen seksuaalisuus, seksuaalisuuden eri vaiheet, seksitavat, turvallisempi seksi, sosiaalinen seksuaalisuus, hyvinvointi ja identiteetti, kumppanin etsiminen, ulostulo, halu ja päihteet. Ryhmässä tehdään keskustelemisen lisäksi toiminnallisia harjoituksia sekä pieniä kotitehtäviä.
Toivomme, että omien ajatusten jakaminen ryhmän luottamuksellisessa ja positiivisessa ilmapiirissä tarjoaa osallistujille peilauspintaa omille kokemuksille sekä eväitä tulevaan. Tavoitteenamme on tuottaa asiallista tietoa niin naisille kuin esimerkiksi sosiaali- ja terveysalan ammattilaisillekin aiheesta, josta sitä vielä on kovin vähän.
Naistenvälinenseksi
Ryhmä kokoontuu HeSetan tiloissa Kaapelitehtaalla (Tallberginkatu 1 C 4.krs) viitenä peräkkäisenä sunnuntaina:
22.3 klo 18 – 19:45
29.3 klo 15 – 16:45
5.4 klo 15 – 16:45
12.4 klo 18 – 19:45
19.4 klo 15 – 16:45
Ryhmän kesto on 2 x 45 min sisältäen kahvitauon välissä.
Ryhmään mahtuu mukaan 8 henkeä. Osallistujiksi toivomme 18 vuotta täyttäneitä, itsensä naiseksi määritteleviä henkilöitä, joita ryhmän teema ja siitä jakaminen yhdessä kiinnostaa. Lähetä lyhyt vapaamuotoinen kirjoitus itsestäsi, mikä ryhmän teemassa kiinnostaa ja mitä mahdollisesti voisit tuoda mukaan kokemuksien jakamisen tai muun tiedon avulla. Hakemukset ja keskustelut ryhmässä ovat luottamuksellisia.
Lisää tietoa ja ryhmän ajankohtaiset tiedot FB-tapahtumassa: www.facebook.com/events/1418618848450101/
Ilmoittautumiset ja kysymykset toivomme 21.3.2015 mennessä osoitteeseennaistenseksista@gmail.com . Ryhmää ohjaavat vapaaehtoisohjaajat Birgit ja Terhi. Tervetuloa!