7.-13.9.2020 järjestettävän Helsinki Pride -viikon tapahtumasivu helsinkipride2020.fi on nyt auki!

Tapahtumasivulta löytyy kootusti kaikki tarvittava tieto tämän poikkeuksellisen Pride-viikon viettämiseen. Sivuilta löytyy lisätietoa Pride -lauantain uudesta toteutustavasta sekä Virtuaalikulkue, koko viikon kattava ohjelmatarjonta, sekä ohjeita osallistumiseen – olit sitten kaupungilla, kotona tai verkossa.

Viralliseen ohjelmaan kuuluu laaja kattaus tapahtumia paneelikeskusteluista ja vertaistapaamisista taide-esityksiin ja juhliin. Näet tapahtumasivulta ohjelman yksityiskohdat ja mahdollisten etäyhteyksien linkit, sekä etusivun Pride Streamista päivittäin tunnelmia koko viikon ajan. Streamista näkee myös Pride -rekan, joka ajelee koko viikon kaupungin halki Pride -kumppanit kyydissään.

 

Anna moninaisuutesi näkyä!

 

Tapahtumasivu kertoo, millä kaikilla tavoilla Pride-lauantaita 12.9. voi viettää. Nyt kun perinteistä suurkulkuetta ei voida järjestää, keskipäivästä eteenpäin lauantaina sateenkaaren värit ottavat Helsingin kadut ja kodit haltuun. Juhli oman pienen ryhmäsi kanssa Pride -lauantaita kotona, kaduilla, puistossa tai pihoilla ja näytä se some-kanavien kautta. Anna moninaisuutesi näkyä klikkaamalla osallistumisesi osaksi suurta yhteisöä Virtuaalikulkueessa. Pride Stream seuraa kulkueita ja niiden jälkeisiä piknikkejä, sekä totta kai näyttää klo 16 alkavan ainutlaatuisen Helsinki Pride 2020 -konsertin!

Sivua päivitetään viikoittain, ja sinne tulee vielä paljon lisää tietoa, yksityiskohtia ja etäyhteyslinkkejä.

 

Pride -viikon takana vahva, moninainen yhteisö

 

Pride -viikkoa toteuttaa Helsinki Pride -yhteisön työntekijätiimi sekä harjoittelijat, ja lisäksi valtava määrä vapaaehtoisia, yhdistyksiä ja yrityksiä sekä tukijoita. Erityinen kiitos kuuluu upealle AskKaukon tiimille, joka on toteuttanut tapahtumasivun ja mahdollistaa osaltaan sen, että Pride-viikosta tehdään tänä vuonna mahdollisimman saavutettava ja turvallinen kaikille.

 

Turvallisesti yhdessä

 

Tänä vuonna Helsinki Pride -viikko järjestetään pandemiatilanteeseen mukautuen. Turvallisuus vaatii tänä vuonna meiltä jokaiselta erityistoimia. Helsinki Pride -päivän lisäksi turvallisuus huomioidaan tapahtumatiloissa ja ohjelmistossa, verkkoalustoilla sekä meidän kaikkien vastuullisella toiminnalla. Tapahtumasivulta löydät ohjeet turvalliseen osallistumiseen koronatilanne huomioiden. Helsinki Pride -viikko seuraa muuttuvaa koronatilannetta jatkuvasti ja muutoksista tiedotetaan viikon kanavilla.

Jaa tapahtumasivu Helsinki Pride -viikon hashtageilla ja kerro ystävillesi, miten juhlimme syyskuussa yhdessä. Osallistumalla Helsinki Prideen sosiaalisessa mediassa ja kaupungilla annat tukesi ja otat tilasi ihmisoikeuksien puolesta, sateenkaaren kaikissa väreissä – sillä ylpeys muuttaa maailmaa!

#imwithpride #helsinkipride2020 #helsinkipride #ylpeysmuuttaamaailmaa ja #changingtheworldwithpride

 

Helsinki Pride -viikon tapahtumasivu: helsinkipride2020.fi

Helsinki Pride -yhteisö: pride.fi

Tapahtumasivun tekijät: www.askkauko.com

 

Helsinki Pride -viikko:

Instagram

Facebook

Twitter

 

Helsinki Pride -yhteisö:

Instagram

Facebook

 

Lisätiedot:

Helsinki Pride -viikko:
Annu Kemppainen, 050 559 5539 / annu@pride.fi
tapahtumien ja yhteisöllisyyden asiantuntija

Helsinki Pride -yhteisö:
Aaro Horsma, 045 121 0026 / aaro@pride.fi
toiminnanjohtaja