Yksi vuoden 2020 virallisista Helsinki Pride -kumppaneista on Marimekko, joka esitteli tänä vuonna ensimmäiset viralliset Helsinki Pride -tuotteensa!

Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman viralliset kumppanit ovat mukana mahdollistamassa Helsinki Pride -viikkoa sekä -yhteisön ympärivuotista yhteisö- ja ihmisoikeustyötä.

“Yhteistyö erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa ei ole Helsinki Pride:lle ainoastaan tärkeää, vaan välttämätöntä että etuoikeus. Viralliset kumppanit kuten Marimekko mahdollistavat työtämme, sekä tuovat näkyvyyttä sateenkaariyhteisölle ja ympärivuotisen ihmisoikeustyötämme tavoitteille”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma.

Platinum-kumppanuuden lisäksi Marimekko tukee Helsinki Pridea lahjoittamalla jokaisesta sateenkaaren väreissä olevasta erikoismalliston Lyhythiha – paidasta ja Notko-laukusta osuus Helsinki Pride -yhteisölle.

“Marimekko on erittäin arvostettu desingtalo, jolla on persoonallinen ja tunnettu tarina. Helsinki Pride -kumppanuudellaan Marimekko toimii myös esikuvana ja näyttää esimerkkiä; viestinnälliset solidaarisuuden osoitukset brändeiltä ovat tärkeitä, mutta aito sitoutuminen ja konkreettinen tuki itse liikkeelle ja yhteisölle on tätäkin oleellisempaa”, Aaro kiittää.

Voit tutustua Marimekon erityismallistoon täällä.

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä