Yksi vuoden 2020 virallisista Helsinki Pride -kumppaneista on Marimekko, joka esitteli tänä vuonna ensimmäiset viralliset Helsinki Pride -tuotteensa!

Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman viralliset kumppanit ovat mukana mahdollistamassa Helsinki Pride -viikkoa sekä -yhteisön ympärivuotista yhteisö- ja ihmisoikeustyötä.

“Yhteistyö erilaisten yritysten ja organisaatioiden kanssa ei ole Helsinki Pride:lle ainoastaan tärkeää, vaan välttämätöntä että etuoikeus. Viralliset kumppanit kuten Marimekko mahdollistavat työtämme, sekä tuovat näkyvyyttä sateenkaariyhteisölle ja ympärivuotisen ihmisoikeustyötämme tavoitteille”, kertoo Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma.

Platinum-kumppanuuden lisäksi Marimekko tukee Helsinki Pridea lahjoittamalla jokaisesta sateenkaaren väreissä olevasta erikoismalliston Lyhythiha – paidasta ja Notko-laukusta osuus Helsinki Pride -yhteisölle.

“Marimekko on erittäin arvostettu desingtalo, jolla on persoonallinen ja tunnettu tarina. Helsinki Pride -kumppanuudellaan Marimekko toimii myös esikuvana ja näyttää esimerkkiä; viestinnälliset solidaarisuuden osoitukset brändeiltä ovat tärkeitä, mutta aito sitoutuminen ja konkreettinen tuki itse liikkeelle ja yhteisölle on tätäkin oleellisempaa”, Aaro kiittää.

Voit tutustua Marimekon erityismallistoon täällä.