HeSeta on valinnut vuoden 2014 Helsinki Pride -tapahtuman teemaksi työelämän.
Teema on monella tapaa ajankohtainen. Tasa-arvo- ja yhdenvertaisuuslakeja ollaan uudistamassa niin, että ne parantavat myös seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien yhdenvertaisuutta. Lakimuutokset ovat tarpeen, vaikka LHBTI-ihmisten asema yhteiskunnassa on muutenkin vähitellen parantunut. Työelämässä muutos yhdenvertaisuuden suuntaan on ollut verkkaisempaa kuin monella muulla elämänalueella. Siksi HeSeta kutsuu kaikkia työelämän osapuolia mukaan Helsinki Prideen. Rakennetaan yhdessä yhdenvertaista ja toimeliasta Suomea.
Osoitamme kutsun yrityksille, julkisen sektorin työnantajille ja kaikille muille työllistäjille sekä jokaiselle työelämässä olevalle tai sinne pyrkivälle eläkeläisiä unohtamatta. Tervetulleita ovat yksittäisten yritysten ja ihmisten lisäksi kaikki työelämässä mukana olevia tahoja edustavat järjestöt. Kutsumme koskee niin päätöksen tekijöitä kuin päätösten kohteitakin kaikilta elämäalueilta.
Tulkaa mukaan rakentamaan ikimuistoista tapahtumaa! Suunnittelu on jo alkanut, mutta vielä ehtii mukaan. Ideat ja konkreettiset ehdotukset ovat tervetulleita.
Tavataan Helsingissä heti juhannuksen jälkeen 23.-29.6.2014. Koko viikko on täynnä tilaisuuksia. Viikko huipentuu kulkueeseen ja puistojuhlaan lauantaina 28.6.2014.
Yhteydenotot:
e-mail: tuottaja[at]helsinkipride.fi
puh. 050 467 9554
Seuraa valmistelujen edistymistä Helsinki Priden sivuilla