Image

Tervetuloa vaikuttamaan!

Yhdistyksen sääntömääräisessä syyskokouksessa käsitellään ja hyväksytään toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2017. Kokous päättää myös vuoden 2017 jäsenmaksun suuruudesta.
Kokouksessa HeSetan hallitukseen valitaan erovuoroisten tilalle 3 varsinaista jäsentä kaksivuotiskaudelle, 0-3 varajäsentä vuoden kaudelle ja puheenjohtaja vuoden kaudelle.
Erovuorossa ovat hallituksen varsinaiset jäsenet Veera Hatakka, Minna Kortesmaa ja Catariina Salo sekä varajäsen Markus Rekinen. Hallituksessa jatkavat kaudella 2017 varsinaiset jäsenet Inka Salo, Birgit Bergman ja Hassen Hnini.
Image

Tutustu esityslistaan, toimintasuunnitelmaan ja talousarvioon.
Voit kommentoida toimintasuunnitelmaa ja talousarviota ennakkoon sähköpostitse toimisto[at]heseta.fi tai nimettömänä lomakkeella.
Syyskouksessa äänioikeutettuja ovat kaikki HeSetan vuoden 2016 jäsenmaksun maksaneet jäsenet. Jäsenmaksun voi suorittaa kokouspaikalla käteisellä tai maksukortilla. Jäseneksi voi liittyä myös verkkosivuilla tai Helsinki Priden verkkokaupassa. Loppuvuonna voimassa on alennettu jäsenmaksu 10/20 €.
Lämpimästi tervetuloa!
Syyskokous ke 30.11.2016 klo 18, Kaapelitehdas, HeSetan ryhmätila (Tallberginkatu 1 C, 4. krs.

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä