Kuva: Maria Kimalle
Tue HeSetan työtä ja tavoitteita myös vuonna 2018!
Jäsenemme ovat merkittävä tuki työllemme seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvien ihmisten yhdenvertaisuuden, osallisuuden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Sateenkaarierityinen sosiaali- ja nuorisotyömme sekä Suomen suurimman kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Helsinki Priden tuottaminen ei olisi mahdollista ilman jäseniämme. Kiitos tuestasi!
Vuonna 2018 jatkamme työtämme muun muassa avoimen yhteisötoiminnan, sateenkaarierityisen nuorisotyön sekä lhbtiq*-turvapaikanhakijoiden ja -pakolaistaustaisten Together-työn kehittämiseksi, sekä tuotamme entistäkin vaikuttavamman Helsinki Pride -viikon! Haluamme tukea moninaisen yhteisömme jäseniä huomioiden erityisen haavoittuvassa asemassa olevat, mahdollistaa turvallisia tiloja ja merkityksellisiä kohtaamisia. Teemme työtä sen eteen, että yhteiskuntamme olisi avoin ja turvallinen kaikille seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä ja sukupuolen ilmaisusta riippumatta.
Vuoden 2018 jäsenmaksu on 40 euroa ja alennettu jäsenmaksu 20 euroa.
Laskun ja maksutiedot löydät tämän kirjeen  kääntöpuolelta. Voit maksaa jäsenyyden myös Helsinki Priden verkkokaupassa. Jäsenenä saat myös alennusta HeSetan sekä muiden Setan jäsenjärjestöjen tilaisuuksista sekä käyttöösi yhteistyökumppaneidemme tarjoamat edut. Tietoa jäseneduista löydät sivuiltamme www.heseta.fi/osallistu/jasenedut.
Olethan muistanut päivittää yhteystietosi, jotta jäsenposti löytää perille! Voit päivittää yhteystietosi HeSetan nettisivuilla www.heseta.fi/osallistu/paivita. Huomioithan, että emme lähetä uutta jäsenkorttia niille, joilla on vuoden 2017 tai 2016 jäsenkortti. Vuoden 2018 jäsenyys osoitetaan tarralla, joka liimataan jäsenkorttiin vanhan vuosiluvun päälle. Jos tarvitset uuden jäsenkortin, ota yhteyttä osoitteeseen toimisto@heseta.fi.
Tietoa HeSetan työstä ja toiminnastamme löydät verkkosivuiltamme: www.heseta.fi ja www.helsinkipride.fi / Facebookista: HeSeta ja Helsinki Pride / Instagramista: @heseta_ry ja @helsinkipride
Kiitos tuestasi,
HeSetan toimijat <3

===========================================================================
 
Jäsenmaksulasku: HeSetan jäsenyys vuodelle 2018
Maksun saaja:
HeSeta ry
Tallberginkatu 1 C, PL 168
00180 Helsinki
IBAN: FI28 5789 5420 0460 67
BIC: OKOYFIHH
Viite: 31451
Summa: 40,00€ / 20,00€
Jäsenmaksu: Maksa joko 40,00 € normaali jäsenmaksu tai 20,00 € alennettu jäsenmaksu opiskelijoille, työttömille, eläkeläisille ja ase- tai siviilipalvelusta suorittaville sekä pienituloisille.
HUOM! Mikäli jäseneksi liittyneen nimi on eri kuin maksajan, lisääthän jäseneksi liittyneen henkilön nimen laskun viestikenttään. Tällöin viitenumeroa ei tarvitse käyttää.