Helsinki Pride -viikko on Suomen suurin ja vaikuttavin sateenkaareva kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma, johon osallistui viime vuonna yli 110 000 ihmistä yli 90 tapahtumassa. Haemme nyt opintojen loppuvaiheessa olevaa harjoittelijaa tämän kevään tuotantotiimiin. Jos nautit tapahtumatuotannon työtahdista, sydämesi sykkii yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolustamiselle, ja haluat olla mukana vuoden suurimman ihmisoikeustapahtuman luomisessa, olemme etsimäsi harjoittelupaikka. Lähetä hakemuksesi meille saman tien!

 

Tapahtumatuotannon harjoittelijana pääset kehittämään osaamistasi monipuolisesti, ja kättesi jäljet ovat näkyvä osa vuoden 2020 Helsinki Pride -tapahtumaa. Harjoittelija osallistuu monipuolisesti muun muassa seuraaviin tapahtumatuotannon vaiheisiin:

 

  • Viestinnällisiin tehtäviin eri kanavissa
  • Yhteydenpitoon eri yhteistyötahojen kanssa
  • Viikon eri tapahtumakokonaisuuksien suunnitteluun ja järjestämiseen muun tiimin kanssa (mm. Pride-viikon bileet, Pride-kulkue ja Puistojuhla)
  • Tarvittaessa muihin Helsinki Pride -yhteisön työtä tukeviin tehtäviin

 

Pesti on 3 kk pituinen, alkaen aikaisintaan 15.4. tai sopimuksen mukaan. Työaika on 37,5 h/vk ja sitä voidaan tarvittaessa mukauttaa harjoittelijan tarpeisiin.

 

Harjoitteluohjaajasi on tapahtuma- ja yhteisöllisyysasiantuntijamme Annu Kemppainen. Työskentelet yhdessä hänen kanssaan osana uutta Pride-tuotannon tiimiä, jossa on lisäksesi innostuneita työntekijöitä, vapaaehtoisia, ja toimistokoiria. Tarjoamme läppärin, työpuhelimen, monipuolisia Pride-etuja ja työpisteen valoisalta toimistoltamme kulttuurikeskus Kaapelitehtaalta, Ruoholahdesta. Emme valitettavasti voi maksaa työstä korvausta, joten kannustamme hakemaan oppilaitosten mahdollisesti tarjoamaa harjoittelutukea.

 

Harjoittelut sopivat opiskelijalle, jolla on jo kokemusta tapahtumatuotannosta, jolla monet langat pysyvät käsissä samanaikaisesti, ja jolla on oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Edellytämme hakijalta hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja, sitoutumista syrjimättömyyden ja yhdenvertaisuuden arvoihin sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Toivomme, että olet tyyppinä innostunut, oma-aloitteinen, tartut kokonaisuuksiin ja osaat viedä niitä loppuun. Pidämme tiimissä huolta omasta ja toistemme hyvinvoinnista, ja toivomme että teet samoin.

 

Näissä tehtävissä pääset kehittymään ammatillisesti tapahtumatuotannon kokonaisuuksien hallinnassa ja tuotannollisten prosessien toteuttamisessa, sekä pääset tutustumaan Suomen ihmisoikeustoimijoiden ydinverkoston toimintaan. Harjoittelun on sovittava opintoihisi, mutta monenlainen opiskelutausta voi sopia tehtävään.

 

Jos näet itsesi jo osana tiimiämme, lähetä meille saman tien vapaamuotoinen hakemus ja CV:si pdf-liitteinä (tiedostonimiin sukunimi ensin) osoitteeseen rekrytointi@pride.fi tai kysy lisää Annulta soittamalla (050 559 5539) ke 18.3. klo 10-12 tai pe 27.3. klo 13-14. Haethan paikkaa 29.3. mennessä. Haastattelut järjestetään henkisesti Kaapelitehtaalla, mutta käytännössä etäyhteyksillä to 2.4. ja pe 3.4.

 

Toivomme hakemuksia moninaiselta joukolta eri taustoista tulevia ihmisiä. Noudatamme rekrytoinnissa positiivista erityiskohtelua eli samantasoisista hakijoista valitsemme ensisijaisesti aliedustetussa ryhmässä olevan.