Haluatko vaikuttaa valtakunnalliseen lhbtiq-toimintaan ja politiikkaan? Haluatko tavata uusia mahtavia ihmisiä ja viettää viikonlopun hyvässä seurassa? Tule osallistujaksi Setan edustajakokoukseen!
HeSeta etsii jälleen kokousedustajia Setan edustajakokoukseen. Setan edustajakokous järjestetään Mikkelissä 25.–26.11.2017.
Kokousedustajat osallistuvat HeSetalla torstaina 23.11. klo 18-20 pidettävään tapaamiseen, jossa valmistaudutaan edustajakokoukseen. 
 
Edustajakokous valitsee valtakunnalliselle Setalle yhden varapuheenjohtajan ja neljä uutta hallituksen jäsentä. Kokouksessa käsitellään myös Setan toimintasuunnitelma ja talousarvio vuodelle 2018. Kokousasioiden lisäksi ohjelmassa on osallistuminen Mikkelin ensimmäiseen Pride-tapahtumaan, hallitusehdokkaiden tentti, sekä vapaamuotoista illanviettoa ja tutustumista toisiin Setan jäsenjärjestöjen toimijoihin.
Valtakunnallinen Seta korvaa edustajien matkakulut sekä järjestää majoituksen ja ruokailun. Lisätietoja järjestelyistä ja matkojen korvaamisesta saat Setan talous- ja hallintopäällikkö Teemu Halmeelta teemu.halme[at]seta.fi.
 
Ilmoittaudu HeSetan kokousedustajaksi laittamalla sähköpostia HeSetan toiminnanjohtaja Aaro Horsmalle aaro[at]heseta.fi
JA täytä sen jälkeen tietosi Setan lomakkeeseen osoitteessa https://goo.gl/bnSjmG viimeistään sunnuntaina 5.11 klo 20 mennessä.
Tervetuloa mukaan!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä