Alejandro
Kuva: Alejandro Lorenzo
Nautitko ihmisten kohtaamisesta? Haluatko tehdä merkityksellisen teon lhbtiq-yhteisön ja -oikeuksien hyväksi? Tule HeSetan jäsenhankkijaksi Helsinki Pridelle 27.6. – 3.7.2016!
Tavoitteemme on tavoittaa Pride-viikon aikana 1000 uutta jäsentä. Helsinki Pride on HeSetan suurin ja näkyvin tapahtuma, joka tuo yhteen joka vuosi kymmeniä tuhansia ihmisiä. HeSetalla on tällä hetkellä 900 jäsentä. Jokainen jäsen on tärkeä, ja jokaisen jäsenen myötä työmme vaikuttavuus ja toimintamme resurssit kasvavat. 1000 jäsenellä pystymme syksyllä lisäämään paljon kaivattuja ammatillisia työtunteja erityisesti sateenkaarevaan nuorisotyöhön ja lhbtiq*-turvapaikanhakijoiden parissa tehtävään työhön. Saavutamme tavoitteen yhdessä!

Jäsenhankintaa tehdään esimerkiksi Pride-viikon avajaisissa ja Avajaisklubilla (ma 27.6), Lavatansseissa (ke 29.6), Naistenbileissä (pe 1.7.), Päätösbileissä (la 2.7) sekä tietysti Puistojuhlassa (la 2.7 klo 14 alkaen). Jäsenhankkijat pääsevät sisään tapahtumaan ilmaiseksi.
Jäsenhankintavuorot ovat 2-5 tunnin mittaisia ja vuoroissa ollaan pareittain. Puistojuhlaan voi ilmoittautua myös tunnin vuoroon, aikaa jää siis reippaasti myös juhlatunnelman fiilistelyyn!
Jäsenhankkijoille järjestetään koulutus torstaina 16.6. Klo 18 HeSetan toimistolla Kaapelitehtaalla. Voit ilmoittautua mukaan, vaikket pääsisikään koulutukseen. Jäsenhankkijat saavat myös kirjallisen materiaalin ja tarvittaessa ohjeistuksen ennen vuoron alkua.
Ota yhteyttä toimisto@heseta.fi ja tule mukaan!
Oletko sinä HeSetan jäsen? Liity nyt, niin jäsenkorttisi ehtii perille vielä hyvissä ajoin ennen Pride-viikkoa!
Liittyä voi kätevästi Priden verkkokaupassa: https://holvi.com/s…/HELSINKIPRIDEVERKKOKAUPPA/section/muut/
Tai HeSetan verkkosivujen kautta: https://www.heseta.fi/osallistu/liity