Image

Vuonna 2016 Puistojuhlaa vietettiin Kansalaistorilla.
Kuva: Jussi Pakkanen

 

 
Haluatko mukaan järjestämään ensi kesän suurinta, tärkeintä ja värikkäintä kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtumaa Helsinki Pridea 2017? Hae nyt mukaan Helsinki Priden työryhmään!
Helsinki Pride järjestetään lähes täysin vapaaehtoisvoimin. Työryhmään etsitään innokkaita, osaavia ja idearikkaita viestinnästä, markkinoinnista, kulttuuri- ja tapahtumatuotannosta sekä varainhankinnasta kiinnostuneita tyyppejä. Työryhmässä pääset ideoimaan, tekemään ja toteuttamaan. Lisäksi työryhmä on mitä mainioin paikka tutustua mahtaviin ihmisiin ja saada hienoja kokemuksia.
Image

Vuoden 2016 kulkue teki ennätyksen 35 000 osallistujalla. Kuva: Hannu Hurme
 
 
Haemme tekijöitä viestintään ja markkinointiin, Pride House -tiimiin, viikon ohjelmien toteutukseen sekä muihin tapahtumatuotannon tehtäviin. Tehtävät ovat monipuolisia ja niitä on suurempia ja pienempiä. Kysy myös mahdollisuuksista suorittaa opintoihisi liittyvä harjoittelu Helsinki Pridessa.
Jos innostuit, ota yhteyttä toimisto[at]heseta.fi 12.2. mennessä ja kerro vapaamuotoisesti kokemuksestasi, kiinnostuksenkohteistasi ja minkä verran aikaa sinulla on käytettävissäsi vapaaehtoistyöskentelyyn.
Seuraa Helsinki Priden kuulumisia facebookissa ja instagramissa @helsinkipride!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Rekry12.7.2024

Helsinki Pride -yhteisö rekrytoi: Helsinki Pride -tapahtuman kumppanuuspääll...

logo
Helsinki Pride 202429.6.2024

Helsinki Pride -yhteisö jakoi Ylpeys muuttaa maailmaa -tunnustuspalkinnot yh...

logo
Tiedotteet & kannanotot26.6.2024

Avoin kirje lakivaliokunnalle