Haluatko vastuuta ja tuoda taitosi käyttöön ihmisoikeustyömme edistämiseksi? Hae mukaan hallitukseen!

 

Helsinki Pride -yhteisö ry on kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena tavoitteena on edistää sitä, että kaikki ihmiset ovat yhdenvertaisia riippumatta seksuaalisesta suuntautumisesta, sukupuoli-identiteetistä tai sukupuolen ilmaisusta.

Helsinki Pride -yhteisö on kehittynyt ja kasvanut kokoaan merkittävämmäksi toimijaksi. Päivittäisessä työssämme toimii kasvava joukko ammattilaisia sekä kymmeniä vapaaehtoisia sosiaali- ja nuorisotyön, koulutus- ja tapahtumatuotannon eri tehtävissä. Olemme vaikuttava asiantuntijajärjestö, joka edistääkseen seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen oikeuksia ja hyvinvointia:

  • tekee monipuolista sosiaali- ja nuorisotyötä
  • tarjoaa koulutus- ja konsultointipalveluita
  • järjestää Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman Helsinki Pride -viikon

 

Hallituksen rooli on juridinen, rakenteellinen ja strateginen

 

Hallitus vastaa yhdistyksen toiminnan lainmukaisuudesta, yhdistyksen sääntöjen noudattamisesta, yhdistyksen strategisista ja periaatteellisista linjauksista, kutsuu koolle yhdistyksen kokoukset ja toimii henkilöstön työnantajana.

Kaudella 2020 hallitus tulee kokoontumaan noin kuusi kertaa. Tämän lisäksi hallituksen jäsenet voivat osallistua erilaisiin työryhmiin ja tilaisuuksiin. Hallitustyöskentely vie jäseniltä aktiivisuudesta ja vastuualueesta riippuen vähintään 8h/kk.

Tulevaan hallitukseen etsimme henkilöitä, jotka voivat osaamisellaan tukea järjestön kehittymistä ja kasvua. Vuonna 2020 aloitamme uuden strategian työskentelyn sekä kehitämme rakenteita työnantajana ja vaikuttamistyön toimintamalleja. Hallitukseen kaivataan erityisesti

  • yhteiskuntavaikuttamisen osaamista
  • strategisen kehittämisen taitoja
  • HR-osaamista
  • iloa ja hyvää yhteishenkeä!

 

Oletko sinä kiinnostunut Helsinki Pride -yhteisön hallituksessa toimimisesta tai tunnetko henkilön joka olisi sopiva tehtävään?

Mikäli sinua kiinnostaa hallitusjäsenyys, tule syyskokoukseen! Voit ilmoittaa kiinnostuksesta tai kysyä lisää hallitustoiminnasta:

Aaro Horsmalta, toiminnanjohtaja , aaro(@)pride.fi, 0451210026 puhelinaika ma klo 13-15
Juha Kilpiältä, hallituksen puheenjohtaja, juha(@)pride.fi