Kiinnostaisiko sinua vapaaehtoisohjaajana toimiminen HeSetan yhteisötoiminnan illoissa, ryhmissä ja tapahtumissa? Tai onko sinulla erityisosaamista, jota haluaisit vapaaehtoisena antaa, esim. graafisesta suunnittelusta, kampanjoiden suunnittelusta, it- tai vaikka rakennusalasta jne?
Ilmoita lomakkeella, millaisista tehtävistä olisit kiinnostunut ja millaista osaamista sinulla olisi tarjota. Huomioi, että ohjaajan tehtäviin ja muihin vapaaehtoistehtäviin on omat lomakkeensa.
Valituille vapaaehtoisohjaajille järjestetään oma kaksipäiväinen koulutuksensa la 29.9. ja la 6.10.. Muuta osaamistaan tarjoaville vapaaehtoisille järjestetään oma perehdytyksensä ja haastattelut myöhemmin yhdessä sovittavana ajankohtana. Kaikille hakemuksen lähettäneille ilmoitetaan mahdollisesta kutsusta haastatteluun 4.9.. Vapaaehtoisohjaajien haastattelut pidetään ma 10.9. ja to 13.9.
Edellytämme vapaaehtoisiltamme vähintään 18 vuoden ikää. Lisäksi alaikäisten kanssa toimivilta vapaaehtoisilta tullaan pyytämään rikostaustaote tarkistettavaksi (Laki lasten kanssa toimivien vapaaehtoisten rikostaustan selvittämisestä (148/2014)).
Haku on auki pe 10.8. – pe 31.8. klo. 23.59 asti.

Hakulomake yhteisötoiminnan vapaaehtoisohjaajaksi:
https://goo.gl/forms/gr9UpPvfEOimS9wp1

Hakulomake muihin vapaaehtoistehtäviin:
https://goo.gl/forms/jKvlbjAqX5Yb1gU33

HeSetan tämän hetkisen yhteisötoiminnan kuvaukset voit käydä lukemassa kotisivuiltamme:
Nuorille  Aikuisille

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Tiedotteet & kannanotot14.6.2024

Yhteiskannanotto: rauha tuo vähemmistöille turvaa – vähemmistöjen oikeudet o...

logo
Helsinki Pride 202431.5.2024

Helsingin pormestarikunta Helsinki Pride -tapahtuman suojelijaksi vuonna 2024

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...