Meillä kaikilla tulisi olla vapaus olla.

Pukeutua ja ilmaista itseämme juuri niin kuin haluamme – olla juuri sellaisia kuin olemme.

 

Valitettavasti kaikilla ei ole mahdollisuutta itseilmaisuun pelotta, vaikka meidän kaikkien tulisi saada tuntea olevamme arvokkaita ja turvassa ilkeiltä sanoilta ja väkivallalta.

Me Zalandolla haluamme tarjota Helsinki Priden osallistujille alustan, jossa ihmiset voivat vapaasti ilmaista identiteettiään ja etsiä omaa tyyliään sekä jakaa kokemuksensa muiden kanssa. Vapauden vaatekaappi on virtuaalisesti saavutettava turvallisempi tila, jossa jokaisella on vapaus olla ja ilmaista itseään juuri niin kuin haluaa.

Pride-viikon aikana Vapauden vaatekaappia hostaavat Kelet, Tuure Boelius, Kevin Koho sekä Pehmee. Luvassa on muun muassa intiimi konsertti ja muotinäytös, joihin voi osallistua etänä Helsinki Priden IG-livessä. Esikuvat jakavat ajatuksiaan olemisen vapaudesta ja keskustelevat aiheesta sosiaalisessa mediassa koko Pride-viikon ajan.

Virtuaalisesti saavutettava tapahtuma- ja kohtaamispaikka aukeaa Senaatintorin laidalle Pride-viikolla 7.–12.9. Vapauden vaatekaappissa esillä olevat tuotteet löytyvät myös Zalandon verkkokaupasta samannimisestä valikoimasta, jonka vaatteilla ei ole sukupuolta.

 

Vapauden vaatekaapin ohjelma striimataan koko Pride-viikon ajan iltaisin klo 19 alkaen Helsinki Priden @helsinkipride IG-livessä:

Tiistai 8.9.
VAPAUS OLLA AITO, Tuure Boelius

Keskiviikko 9.9.
VAPAUS OLLA TRANS, Kevin Koho

Torstai 10.9.
VAPAUS OLLA AINUTLAATUINEN, Kelet

Perjantai 11.9.
VAPAUS OLLA PEHMEE, Pehmee

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä