Tänä vuonna Helsinki Pride-kulkueeseen osallistuminen onnistuu niin pihoilta, puistoista kuin kotisohviltakin uuden ja upean hybriditapahtuman ja Virtuaalikulkueen avulla!

Kokoontumisrajoituksista johtuen lauantain 12.9 suurkulkue saa tänä vuonna uuden muodon hybriditapahtumana, jossa yhdistyvät Pride-kansan omatoimiset juhlat ja marssit ympäri kaupunkia, sekä yhteisöllisyyttä luova Virtuaalikulkue, jonka löydät helsinkipride2020.fi -tapahtumasivuilta. Virtuaalikulkueeseen osallistumalla olet osa sateenkaaren kaikissa väreissä laajenevaa, Helsingin täyttävää Pride-merta, jonka kasvua voit seurata lauantain aikana tapahtumasivuilla!

 

Ole osa Helsinki Pridea

 

Sonnustaudu siis juuri itsesi näköiseen Pride-asuusi, nappaa kainaloosi kasa rakkautta ja ylpeyttä, valitse mieleisesi juhlapaikka ja klikkaa itsesi helsinkipride2020.fi -tapahtumasivulta löytyvälle virtuaaliselle Helsingin kartalle osaksi värikästä kulkuetta, joka kasvaa osallistujien mukana Senaatintorilta alkaen ympäri kaupunkia! 

Voit itse valita kuinka näkyvästi ja kuuluvasti haluat Pride-kulkueeseen osallistua: virtuaalinen kulkuekartta ei paljasta nimeäsi eikä tarkkaa olinpaikkaasi, joten voit huoletta juhlia vaikka takapihallasi ja silti klikata itsesi kartalle!

 

Tule värikkäästi mukaan!

 

Jos haluat jakaa Pride-tunnelmiasi vielä näkyvämmin, heittäydy luovaksi banderollien ja lippujen kanssa, vie juhlasi fyysisesti kaupungille turvavälit huomioiden, tai liity kuvien ja tarinoiden virtaan sosiaalisessa mediassa tägäämällä #helsinkipride2020, #imwithpride tai @helsinkipride!

Lauantain aikana kaupunkia kiertää lisäksi Pride Cam -kameraryhmä kuvaamassa juhlatunnelmaa, jota voit seurata tapahtumasivulta löytyvästä striimistä ja kenties bongata itsesi tai ystäväsi! 

Katso lisää tietoa Virtuaalikulkueesta ja Helsinki Pride 2020 ohjelmasta:

helsinkipride2020.fi

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä