Helsinki Priden viralliset kumppanit osoittavat, miten yritykset ja organisaatiot voivat ottaa kantaa yhteiskunnallisiin kysymyksiin ja konkreettisesti tukea muutosta parempaan, ei pelkästään yhdessä tapahtumassa, vaan koko vuoden ympäri.

– Jokaisen kumppanin tuki on merkittävää Suomen suurimman ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuman rakentamiselle. Tapahtuman mahdollistamisen lisäksi kumppanit vahvistavat ympärivuotista yhteisö- ja ihmisoikeustyötämme, kuten sateenkaarinuorten ja lhbtiq-turvapaikahakijoiden tukemista, Helsinki Pride -yhteisön toiminnanjohtaja Aaro Horsma kertoo

Tapahtuman pääyhteistyökumppaneina toimivat kaupungintalolla Pride Housea isännöivä Helsingin kaupunki, asianajotoimisto Borenius Helsinki Pride -yhteisön juridisena neuvonantajana sekä Zalando.

– Helsingin kaupungintalo tapahtumamme keskuksena on iso osoitus siitä, miten Helsingin kaupunki haluaa tuoda meille tärkeät kysymykset koko kaupungin yhteisiksi: tähän yhteisöön olemme tervetulleita, summaa Helsinki Pride -yhteisön puheenjohtaja Panu Mäenpää.

Helsinki Pridella on vuosittain kymmeniä kumppaneita, joista nyt julkistettiin ensimmäiset 34.  Vuoden 2021 viralliset yhteistyökumppant juuri nyt ovat:
Borenius, Helsingin kaupunki, Zalando, Nitro, Forum, Finnkino, Ylva, ISS, TBWA, Marimekko, Clarion Hotel Helsinki, Karhu, CGI, Espoon tapahtuma- ja kulttuuripalvelut, Alko, EY, Helsingin Jäähalli, AskKauko, Finnish Design Shop, Kela, Varma, Elisa, DNA, Telia, Hopkins, IKEA Suomi, Kiinteistömaailma, Musti ja Mirri, S-ryhmä, Suomen Ammattiliittojen Keskusjärjestö, Tekniikan akateemiset, TietoEVRY, Videolle ja Terveystalo.


Sydämelliset kiitoksemme. Tukenne yhteisölle ja tapahtumalle on korvaamattoman arvokasta.

Tahdotko vielä mukaan kumppaneidemme joukkoon? Ota yhteyttä kumppanuusvastaavaamme Ossi Lehtoon ossi@pride.fi.

Organisaatiot ja yritykset voivat liittyä työhömme yhdenvertaisuuden edistämiseksi hakemalla viralliseksi yhteistyökumppaniksi tai esimerkiksi tilaamalla Working With Pride -koulutuksen. Yhteistyö eri alojen organisaatioiden, toimijoiden ja yritysten kanssa on ympärivuotista.

 

 

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä