Syksy alkaa hiipimään luihin ja ytimiin, mutta Helsinki Pride -yhteisön hallituksen kokouksessa toissa viikolla meillä oli mieli jo ensi kesässä. Ensi kesän tapahtuman järjestäminen on riuskasti aloitettu toimiston asiantuntijoiden toimesta ja hallitus sai eteensä kiperän tehtävän: ensi vuoden tapahtuman teeman! Olisimmekin erinomaisen kiinnostuneita siitä, mitä asioita te, jäsenemme ja muut tukijamme, haluatte nostaa esille ensi vuoden tapahtuman yhteydessä? Olisi kerrassaan mainiota, jos olisitte vaikka sähköpostitse suoraan yhteydessä minuun, niin saisimme hallituksen lisäksi vahvan näkemyksen siitä, mihin asioihin voisimme keskittyä?

Ylpeyttä hybridisti tänäkin vuonna

Samaisessa kokouksessa kävimme läpi myös tämän vuoden tapahtuman tuloksia ja onnistumisia. Olimme hyvin ottaneet oppia viime vuonna ensimmäistä kertaa etäillen järjestetystä tapahtumasta ja se näkyi vahvasti tämän vuoden tapahtuman erinomaisessa toteutuksessa ja näkyvyydessä. Kiitos ammattitaitoisen henkilökuntamme, kumppaneittemme ja vapaaehtoistemme, pystyimme varmistamaan ison näkyvyyden asiallamme ja siitä on ollut ilo ottaa kiitoksia vastaan, jotka välitän auliisti tapahtumanrakentajille!

Toivoakseni ensi vuonna voimme jo palata normaaliin päiväjärjestykseen, jossa voimme kohdata toisiamme vielä enemmän myös livenä. Järjestömme yksi tärkeimmistä arvoista on yhteisöllisyys, ja sen kokeminen täysimääräisenä kyllä tarvitsee myös yhteen tulemisen livenä, eikö vain? On voimauttavaa kokea joukkomme iso massa. Samalla olemme kuitenkin miettineet, että etäyhteys mahdollista näinä kahtena vuotena osallistumisen myös muualta Suomessa ja jatkossa meidän pitääkin miettiä, miten varmistamme sen tulevinakin vuosina: Helsinki Pride kuuluu koko Suomelle!

Ylpeästi myös vuoden muina viikkoina

Tapahtuma ei tietenkään ole koko toimintamme ydin, vaan pyrimme palauttamaan uuden normaalin myös muuhun toimintaamme. Asiantuntijamme pyrkivät vähitellen myös palauttamaan yksilö- ja ryhmätyötämme livetapaamisiin, koronaturvallisesti tietenkin. Toivoaksemme voimme jälleen jatkaa vahvasti yhteisön palvelua ja rakentamista eri toimintamuotojemme kautta, niin ammattilaistemme kuin vapaaehtoistemme kautta.

Ole yhteydessä! Toistan vielä alussa mainitsemani kutsun: ole yhteydessä meihin. Kerro omia ajatuksiasi ensi vuoden teemaan liittyen tai anna muuten meille ajatuksiasi ja ideoitasi toiminnastamme!

Panu Mäenpää

puheenjohtaja

Helsinki Pride -yhteisö

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä