Yhdistyksen työntekijäresurssit ovat kevätkauteen 2019 verrattuna huomattavasti pienemmät taloudellisen tilanteen johdosta. Tämä vaikuttaa osin päivittäisen sosiaali- ja nuorisotyön sekä verkostotyön mahdollisuuksiin syyskaudella, mutta erityisesti yhdistyksen hallintoon ja Pride-viikon tapahtumatuotantooon. 

 

Helsinki Pride -yhteisö kiittää suuresti yhdistyksen sosiaali- ja nuorisotyön, viestinnän ja hallinnon sekä Pride-tapahtumatuotannon tehtävissä toimineita Jesse Watsonia, Minna Kortesmaata, Anja Nikolaevskayaa ja Minna Kaleniusta! 

 

Tällä tiimillä mahdollistettiin niin tukea ja turvaa pakolaistaustaisten Together-työssä, iloisia kohtaamisia avoimessa yhteisötoiminnassa, upeita projekteja yhteistyökumppaneiden kanssa, vaikuttavaa vapaaehtoistoimintaa sekä Suomen suurin ja kaunein ihmisoikeus- ja kulttuuritapahtuma!

 

Syyskaudella Helsinki Pride -yhteisön työntekijätiimissä jatkaa yhteisötyöntekijä Lili Pakalén, sosiaali- ja nuorisotyön suunnittelija Mimosa Puumalainen, osa-aikainen koulutussuunnittelija Mona Heimonen, kumppanuusvastaava Ossi Lehto sekä toiminnanjohtaja Aaro Horsma. Mimosa Puumalainen on opintovapaalla 1.10.2019-31.1.2020.  Lisää työntekijöistä yhteistietoineen löydät: https://pride.fi/meista/toimijat-ja-yhteystiedot/

 

Tänä syksynä meillä ei ole niitä resursseja joita Pride-viikon tai yhdistyksen viestinnän ja hallinnon työ vaatisi. Emme pysty vastaamaan kaikkiin yhteydenottoihin toivotulla nopeudella, tarjota tukea niin yksilötason tuki ja neuvontapalveluissa kuin kehittää osallistavaa ja entistä vaikuttavampaa yhteisö- ja vapaaehtoistoimintaa niissä määrin kuin toivoisimme. Teemme parhaamme ja olemme luottavaisia, että kyseessä on ohitse menevä haastava kausi. Kohtaamiset, viestit ja tuki jota saamme päivittäisessä työssä, toimintaan ja Pride-viikon osallistuvilta ihmisiltä ja kumppaneilta, antaa meille vahvan uskon että suunta on oikea.

 

Pahoittelemme henkilöstöresurssien hetkellistä vaikutusta toimintaamme ja kiitämme kärsivällisyydestä asiakkaitamme, jäseniä, toimijoita ja kumppaneita!

Voit tukea Helsinki Pride -yhteisöä myös jäsenyydellä, lahjoituksella tai hakemalla organisaatiosi mukaan Helsinki Pride 2020 virallisten kumppaneiden joukkoon!

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä

logo
Ei kategoriaa23.5.2024

”Aavan meren tuolla puolen jossakin on maa” – virallinen Pride Anthem uudell...

logo
Helsinki Pride 202422.5.2024

Poliittiset toimijat laajasti edustettuina tämän vuoden Helsinki Pride -tapa...

logo
Blogi21.5.2024

Sense of Belonging -hanke vahvistaa yhdenvertaisuuden toteutumista työelämässä