31.5.2023

Helsinki Pride 2023 on jälleen täynnä kaikissa sateenkaaren väreissä loistavaa ohjelmaa. Toivotamme lämpimästi tervetulleeksi kaikki yhteisöömme kuuluvat henkilöt ja liittolaiset sekä sateenkaarevan ohjelman ystävät! Ohjelmistossa on paljon kaikille avoimia tapahtumia, ja suurin osa ohjelmasta on maksutonta. 

Haluamme tarjota Helsinki Priden ohjelmistossa monipuolista ohjelmaa,  jotta mahdollisimman moni kävijä voisi löytää itselleen kiinnostavia tapahtumia. Ohjelmakalenteri sisältää asiaohjelmaa, kulttuuria, rentoa yhdessä tekemistä sekä bileitä. Tutustu viralliseen ohjelmaan osoitteessa pride.fi/tapahtumat.

Viralliseen ohjelmistoomme kuuluvaa ohjelmaa järjestetään tänä vuonna Helsingin lisäksi myös Espoossa. Helsinki ja Espoo ovat virallisia kumppaneitamme, ja molemmissa kaupungeissa ohjelmaa on hyvin laajasti eri alueilla. Ympäri Helsinkiä ja Espoota järjestettävät ohjelmat sisältävät monipuolisesti kohtaamispaikkoja nuorille, aikuisille ja lapsiperheille. Ohjelma ajoittuu arkipäiviin, arki-iltapäiviin ja viikonloppuihin. Ohjelmaa järjestetään Pride-viikon aikana 26.6.–2.7. myös Pride Housessa, joka on tänä vuonna Klaus K Hotel. Tiedotamme Pride Housen ohjelmistosta myöhemmin kesäkuussa. 

Viralliseen ohjelmakalenteriimme ohjelman voi saada kumppaniyrityksemme ja -organisaatiomme sekä sateenkaarevat toimijat, kuten järjestöt. Ohjelmajärjestäjiä on laidasta laitaan, ja he vastaavat itse ohjelman toteutuksesta sekä ohjelmiin liittyvistä kysymyksistä. Täältä löydät vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin Helsinki Priden ohjelmistosta. 

Suomen Pride-kuukausi huipentuu Helsinki Pride -viikkoon 26.6.–2.7. sekä lauantaina 1.7. järjestettävään Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan Kaivopuistossa. Tiedotamme kulkueen ja puistojuhlan aikataulusta lisää myöhemmin kesäkuun aikana.