Ohjelma - Helsinki Pride -yhteisö ry

Ohjelma

7 päivää, lähes 100 tapahtumaa ja 100 000 osallistujaa Helsingin kesässä!

Vuoden 2019 Helsinki Pride sisältää niin tuttuja tapahtumasuosikkeja kuin jännittäviä uutuuksia. Katso koko ohjelma tapahtumakalenteristamme.

Koko ohjelma ladattavissa tästä: Helsinki Pride Ohjelma 2019 (docx) sekä Helsinki Pride -ohjelma 2019 (pdf)

Pride Info & Shop

Pride Info & Shop on tänä vuonna Stockmannin tavaratalossa, ihan Helsingin ydinkeskustassa!

Stockan 1. kerroksen pop-upista (sisäänkäynti Pohjoisesplanadilta) löytyvät muun muassa upeat Wear it with Pride -tuotteemme sekä muut ihanat rekvisiitat.

Pride Info & Shopin aukioloajat Stockmannilla 24. -30.6.
ma-pe klo 09-21
la klo 09-12
su klo 11-18

Lauantaina 29.6 löydät Shopin Kaivopuistosta Puistojuhlasta.

Pride-tuotteet ovat myös myynnissä Pride Housen eli Kansallismuseon Museokaupassa 24.-28.6 klo 11-20 .

Helsinki Pride -yhteisön jäsenet saavat kaikki tuotteemme -25% ja liput omiin bileisiimme -50%. Liity nyt jäseneksi täällä.

 

HELSINKI PRIDE 2019 KULKUE
LA 29.6. KLO 11

Pride-kulkue tuo jälleen kaikki sateenkaarenvärit Helsinkiin lauantaina 29.6. Tervetuloa mukaan mielenilmaukseen yhdenvertaisuuden ja ihmisoikeuksien puolesta!

Lähtöpaikkana toimii Senaatintori, jossa kokoonnutaan klo 11.00. Liikkeelle lähdetään klo 12.00. Kulkue päättyy Puistojuhlaan Kaivopuistoon.

Kulkuereitti: Senaatintori – Aleksanterinkatu – Mannerheimintie – Eteläesplanadi – Kasarmikatu – Neitsytpolku – Kaivopuisto.

Esteettömyystiedot: Reitin varrella on mukulakivikatua, raitiovaunukiskoja sekä muutamia ylämäkiä. Reitin pituus on noin 2.5 km.

Ryhmien ja ei-kaupallisten toimijoiden ilmoittautuminen Helsinki Pride 2019 –kulkueeseen ja Puistojuhlan järjestötorille on päättynyt.

Ota yhteyttä kulkue@helsinkipride.fi, jos sinulla herää kysyttävää

 

HELSINKI PRIDE 2019 PUISTOJUHLA
@KAIVOPUISTO LA 29.6. klo 14-18

Pride-kulkueen jälkeen keräännymme jälleen merelliseen Kaivopuistoon Puistojuhlaan nauttimaan upeista artisteista, ohjelmasta ja Pride-tunnelmasta.

Puistojuhlassa on lastenalue, ruokakylä, anniskeluterassi ja promootioalue sekä vesipiste.

Puistojuhlaan on vapaa pääsy ja tapahtuma on ikärajaton.

Päälavalle nousevat Betty Fvck, Santra & Piia, Mercedes Bentso, Catharina Zühlke, July Jones (UK) sekä päivän huipennuksena upeat Darude ja Tuure Boelius! Myös DJ-lavalla luvassa parhaat setit koko juhlan ajan.

Ohjelma päivittyy ja täydentyy lähipäivinä. Päälavan ohjelma tulkataan viittomakielelle.

Pride House ja Pride Space

Vuonna 2019 virallinen Pride House sijaitsee Kansallismuseossa (Mannerheimintie 34). Pride House toimii Pride-viikon sateenkaarevana kohtaamispaikkana ja tapahtumatilana, joka kokoaa samojen seinien sisälle keskustelutilaisuuksia, esityksiä, työpajoja ja runsaasti muuta ohjelmaa maanantaista perjantaihin. 

Pride House on auki 24.-28.6 maanantaista perjantaihin klo 11-20.

Pride-tapahtumat levittäytyvät muun muassa Kansallismuseon auditorion ja ataljee-salin lisäksi museon uudistetulle Kesäpihalle ja paviljonkiin. Seuraa Pride Housen ohjelmatarjontaa fb-eventistä.

Uutena konseptina tuomme tänä vuonna Pride Space -tilat. Pride Space -tilat ovat yhteistyökumppaneidemme tarjoamia maksuttomia tiloja ohjelmajärjestäjille. Vuoden 2019 Pride Space -tiloja ovat Kaupunginmuseo ja Luckan.

Nuorten Pride

Oma kokonaisuutensa on 13–29-vuotiaille suunnattu Nuorten Pride, joka valtaa toimintakeskus Hapen Sörnäisissä koko viikon ajaksi. Katso Nuorten Pride -ohjelma täältä.

 

Join the movement!

Lue tästä miten voit tulla mukaan osaksi Helsinki Pride -viikkoa.