Luvan numero: RA/2022/1171

Keräyksen järjestäjä: Helsinki Pride -yhteisö ry

Yhteystiedot: Helsinki Pride -yhteisö ry, Tallberginkatu 1 C / PL 168, 00180 Helsinki, laura@pride.fi, 044 277 3611

Käyttötarkoitus: Kerätyt varat käytetään kolmeen eri tarkoitukseen: Together -toiminta, sateenkaareva aikuis- ja nuorisotoiminta ja Helsinki Pride -tapahtuma. Toiminnan tavoitteena on edistää yhteisöllistä toimintaa ja vähentää LHBTIQ+ – ihmisten kohtaamaa syrjintää ja yksinäisyyttä sekä vahvistamaan yhteisön jäsenten osallisuutta ja kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Lahjoituksilla kustannetaan teemallisten työpajojen ja avoimen sekä suljetun yhteisö/vertaistoiminnan järjestämisen kustannuksia – näihin kohdistetaan sekä Together-toiminnan että sateenkaarevan nuorisotyön lahjoitusvaroja. Toiminnasta aiheutuvia kustannuksia ovat erilaiset materiaalikulut, tarjoilut, viestintään käytettävät painotuotteet kuten oppaat ja tiedotteet, työpajojen/kouluttajien palkkiot ja erilaiset ryhmien aktiviteetit. Varoja voidaan myös käyttää erilaisiin viestinnällisiin palveluihin viestimään toiminnasta yhdistyksen viestintäkanavilla, jotta jokainen löytäisi palveluiden äärelle. Together-työn lahjoituksia voidaan ohjata myös asiakkaiden juridiseen tukeen, joka liittyy turvapaikkakäsittelyyn.

Helsinki Pride -tapahtuman lahjoituksia käytetään tapahtumatuotantoon, joka sisältää useita kuluelementtejä kuten painotuotteet, siivous, turvallisuus, esiintyjät/ohjelma, luvat, vapaaehtoistoiminta, tekniikka ja viestintä. Varoja voidaan käyttää myös Nuoren Pride -housen ohjelma/esiintyjäkuluihin, materiaalikuluihin, tarjoiluihin, teknikkaan ja turvallisuuskuluihin.