Helsinki Pride -yhteisö ry:n toiminta ei olisi mahdollista ilman ympärivuotisessa toiminnassa toimivia vapaaehtoisohjaajia ja Helsinki Pride -kuukauden vapaaehtoistyöntekijöitä. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen, liity joukkoomme! Alta voit lukea lisää erilaisista osallistumisen tavoista.

Hae vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisohjaajaksi

Ohjaajana mahdollistat arjen toimintamme keskusteluiltoja, vertaisryhmiä ja sateenkaarevia tapahtumia moninaisen yhteisömme jäsenille. Vapaaehtoiset toimivat sekä Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden pareina että keskenään, mutta heillä on aina ammattilaisten tuki saatavilla.

Vapaaehtoisohjaajien haku on kaksi kertaa vuodessa, syksyllä ja keväällä. Haku on kaksivaiheinen sisältäen hakulomakkeen täyttämisen sekä haastattelun. Kaikille valituille vapaaehtoisille järjestetään kaksipäiväinen peruskoulutus.

Seuraava vapaaehtoisohjaajien koulutus toteutetaan 20.11.- 21.11. Molemmat koulutuspäivät toteutetaan klo.10-16 Helsingissä Kaapelitehtaalla osoitteessa Tallberginkatu 1. Koulutukseen otetaan enintään 20 osallistujaa.

Hae koulutukseen mukaan viimeistään 14.11.2021 täyttämällä hakulomake alta.
Hakulomake

Helsinki Pride-kuukauden 2022 vapaaehtoiseksi

Helsinki Pride -kuukauden vapaaehtoisena olet mukana toteuttamassa kesän ihaninta ja vaikuttavinta ihmisoikeustapahtumaa huippuporukassa! Reippaat ja hurmaavat vapaaehtoiset mahdollistavat tapahtumien toteutumisen toimimalla esimerkiksi asiakaspalvelijoina, kuvaajina, somistajina, rakentajina ja siistijöinä.

Helsinki Pride-kuukauden vapaaehtoishaku aukeaa kevätkaudella 2022.

Yhdistyksen vapaaehtoiseksi

Toimiessasi yhdistyksessä annat meille arvokkaan panoksesi esimerkiksi jäsen- ja varainhankinnassa, vaikuttamistyössä tai viestinnässä.

Yhdistyksen vapaaehtoiseksi voit hakea ympäri vuoden ottamalla yhteyttä info@pride.fi tai aleksanteri@pride.fi

Tervetuloa vapaaehtoiseksi!

Ilman vapaaehtoisia ei Helsinki Pride -yhteisö ry:n toiminta olisi mahdollista. Vapaaehtoiset toimivat niin päivittäisessä yhteisötoiminnassa kuin Helsinki Pride -kuukauden vapaaehtoistehtävissä. Vapaaehtoiset mahdollistavat merkityksellisiä kohtaamisia ympärivuotisessa yhteisötoiminnassa ja toimivat yhteisön ”kasvoina” maailmalle.

Tätä edellytämme kaikilta vapaaehtoisiltamme:
- intoa tehdä merkityksellistä työtä vähemmistöjen aseman parantamiseksi
- 18 vuoden ikää
- osallistumista perehdytyksiin

Lisätietoja Helsinki Pride -yhteisön vapaaehtoistoiminnasta: info@pride.fi tai aleksanteri@pride..fi

Katso myös:

Osallistu

Tutki, kuinka voit osallistua Helsinki Pride -yhteisön toimintaan eri tavoin, aina tapahtumista kumppanuuteen.
Tutustu toimintaamme

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Together with Pride

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Nuorten Pride