Helsinki Pride -yhteisön toiminta ei olisi mahdollista ilman kymmeniä vapaaehtoisohjaajia ja satoja Helsinki Pride -viikon vapaaehtoisia. Jos haluat tehdä merkityksellistä työtä yhdenvertaisemman yhteiskunnan eteen, liity joukkoomme! Alta voit lukea lisää erilaisista osallistumisen tavoista.

Hae vapaaehtoiseksi

Vapaaehtoisohjaaja

Ohjaajana mahdollistat arjen toimintaamme järjestäen esimerkiksi keskusteluiltoja, vertaisryhmiä ja sateenkaarevia tapahtumia moninaisen yhteisömme jäsenille. Ohjaustyötä tehdään aina pareittain. Vapaaehtoiset toimivat sekä Helsinki Pride -yhteisön työntekijöiden pareina että keskenään, mutta heillä on aina ammattilaisten tuki saatavilla. Voit tutustua yhteisömme toimintamuotoihin tarkemmin täällä.

Helsinki Pride-viikon vapaaehtoinen

Helsinki Pride -viikon vapaaehtoisena olet mukana toteuttamassa kesän ihaninta ja vaikuttavinta ihmisoikeustapahtumaa huippuporukassa! Reippaat ja hurmaavat vapaaehtoiset mahdollistavat tapahtumaviikon toteutumisen toimimalla esimerkiksi asiakaspalvelijoina, kuvaajina, somistajina, rakentajina ja siistijöinä.

Yhdistyksen vapaaehtoinen

Toimiessasi yhdistyksessä annat meille arvokkaan panoksesi esimerkiksi jäsen- ja varainhankinnassa, vaikuttamistyössä tai viestinnässä. Voit myös hakea Vapaaehtoispankkiimme – lue siitä lisää alta!

Näin haet vapaaehtoiseksi ympärivuotisiin tehtäviimme

Järjestämme avoimen haun kahdesti vuodessa: syksyllä ja keväällä. Haku on kaksivaiheinen sisältäen hakulomakkeen täyttämisen sekä ryhmähaastattelun. Kaikille valituille järjestetään perehdytys: vapaaehtoisohjaajille kaksipäiväinen peruskoulutus ja muuten osaamistaan antaville vapaaehtoisille perehdytystapaaminen. Koulutukseen liittyy myös harjoitusvuoro erikseen sovittavana ajankohtana. Tätä edellytämme kaikilta vapaaehtoisiltamme:
- intoa tehdä merkityksellistä työtä vähemmistöjen aseman parantamiseksi
- 18 vuoden ikää
- sitoutumista vähintään vuodeksi
- osallistumista perehdytyksiin

Lisätietoja Helsinki Pride -yhteisön vapaaehtoistoiminnasta: info@pride.fi.

Katso myös:

Osallistu

Tutki, kuinka voit osallistua Helsinki Pride -yhteisön toimintaan eri tavoin, aina tapahtumista kumppanuuteen.
Tutustu toimintaamme

Together with Pride

Tuemme LHBTIQ+ -turvapaikanhakijoiden hyvinvointia ja tarjoamme tukea vaikeassa elämäntilanteessa.
Together with Pride

Nuorten Pride

Järjestämme yli 13-vuotiaille suunnattua vertaistoimintaa, tukea ja tapahtumia ylpeydellä.
Nuorten Pride