Saimme nimenmuutosprosessiin kumppaniksi Kuudennen, joka kiteytti yhdistyksemme työn merkityksen inspiroivasti ja loi juuri sille sopivan visuaalisen identiteetin. Uusi Helsinki Pride -yhteisön ilme nousee vahvasti esiin kaikista muista ihmisoikeusjärjestöistä ja maailman prideista. Se on värikäs, lämmin ja rohkea, ehkä jopa ”normista poikkeava”. Tämä kuvaa meitä täydellisesti ja olemme todellakin ylpeitä lopputuloksesta!

Uusi nimi ei vaikuta päivittäisen työmme palveluihin tai sen tavoitteisiin.

Ympärivuotisen työmme keskiössä on tulevaisuudessakin sateenkaarierityinen sosiaali- ja nuorisotyö, monipuolinen yhteisötoiminta sekä koulutus- ja vaikuttamistyö. Näihin kuuluvat muun muassa:

Uudella nimellä haluamme tehdä ainutlaatuisen työmme entistä vahvemmin tunnistettavaksi asiakkaille, koko yhteisölle sekä kumppaneille. Nimenmuutos on osa laajempaa uudistusta, jonka tavoitteena on selkeyttää yhdistyksen profiilia sekä lisätä yhdistyksen näkyvyyttä ja työn vaikuttavuutta. Haluamme vahvistaa työmme saavutettavuutta, helpottamaan yhdistyksen tarjoaman tuen ja toiminnan löytämistä.

Uuden nimen ja kotisivujen myötä uudistuu myös yhdistyksemme visuaalinen ilme ja kotisivumme!

Sivujen teknistä toteutusta hiotaan vielä ja sisältöä tuotamme lisää yhdessä jäsenten ja kumppaneiden kanssa, mutta sivut ovat auki nyt 17.5. alkaen!

Osoitteeseen www.pride.fi ohjautuu www.helsinkiprideyhteiso.fi, www.helsinkipride.fi sekä vielä tovin www.heseta.fi.

Osoite www.pride.fi on ollut aiemmin Helsinki Pride-viikon käytettävissä ja se otetaan nyt koko yhdistyksen käyttöön helpottaaksemme niin viestinnän kuin tiedon ja tuen löytämistä kaikille taustoista ja kielestä riippumatta. Lisäämme sivuillemme mieluusti tietoa myös muista pride-tapahtumia järjestävistä ei-kaupallisista toimijoista, jotta pride-tapahtumat löytäisivät kävijänsä ja toimijat toisensa.

Uudistukset pohjaavat vuonna 2017 hyväksyttyyn strategiaan, jonka toimintaa ohjaavia arvoja ovat yhteisöllisyys, asiantuntijuus ja vaikuttavuus. Lisätietoa valmisteluprosessista ja perusteista löydät täältä. Mikäli muutoksesta nousee kysymyksiä tai vaikka ideoita kotisivujen sisällön tuotantoon, olethan yhteydessä!

Ylpein terveisin,

Aaro Horsma, toiminnanjohtaja

aaro@pride.fi / 0451210026

Saattaisit olla kiinnostunut myös näistä